Acasa Sport-AutoSport Finala Dubai. Simona Halep – Karolina Pliskova (live video)

Finala Dubai. Simona Halep – Karolina Pliskova (live video)

scris de Z.V.
44 afisari

 Finala dintre Simona Halep și Karolina Pliskova va avea loc de la ora 17.00 (ora României) și va fi transmisă în direct de DigiSport.

Finala Dubai. Simona Halep - Karolina Pliskova

Finala Dubai. Simona Halep – Karolina Pliskova

În finala de la Dubai, Simona Halep va înfrunta o jucătoare aflată pe val, Karolina Pliskova (Cehia), care a dispus în semifinale de Garbine Muguruza cu 6-4, 5-7, 7-5, în două ore și 53 de minute. Pliskova (22 ani), cap de serie nr. 17 la Dubai, ocupă locul 18 în ierarhia mondială, cea mai bună clasare a sa.

Întrebată cum crede că va fi disputa pentru trofeu, Halep, a patra jucătoare a lumii a răspuns: ”N-am mai jucat contra ei, n-o cunosc, va fi o mare provocare pentru mine. E o jucătoare puternică, servește foarte bine. Trebuie să stau aproape de linia de fund, să fiu agresivă. Va fi un meci greu, dar mă voi bucura că-l joc.”
Simona Halep – Karolina Pliskova se joacă sâmbătă, de la ora 17:00, și va fi transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 2 si video live stream aici sau aici

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult