Acasa Sport-AutoSport Finala Europa League – Cui i-a mulţumit Falcao

Finala Europa League – Cui i-a mulţumit Falcao

scris de C.F.V.
1 afisari

Atacantul columbian Radamel Falcao a declarat, după ce a câştigat Europa League cu Atletico Madrid, miercuri seara, la Bucureşti, că nu are cuvinte pentru a exprima bucuria pe care o simte.

Radamel Falcao a câştigat Europa League cu Atletico Madrid

Cuvintele nu pot exprima bucuria pe care o simt. După tot ce s-a spus, că a fost o greşeală că am ajuns la Atletico, este răspunsul meu faţă de cei care au greşit şi m-au criticat. Cred că merităm să încheiem sezonul în acest fel”, a afirmat Falcao la conferinţa de presă care a urmat finalei. ”La primul gol am avut un unghi bun şi am găsit şi spaţiul să marchez. Tatăl meu spune mereu că trebuie să dau spre colţul lung, la bara a doua”, a explicat Falcao prima reuşită a sa, una de senzaţie.

Sud-americanul nu ştie ce îi va rezerva viitorul: ”Nu ştiu dacă vom juca în Liga Campionilor sau în Europa League în sezonul viitor. Duminică avem şansa de a ne califica în Champions League, ne gândim la acest lucru, dar în seara aceasta mă bucur de trofeu”.

Finala Europa League: Atletico Madrid – Athletic Bilbao, scor 3-0 (Video)

Falcao a declarat pentru site-ul UEFA că mulţumeşte lui Dumnezeu pentru şansa care i-a fost oferită şi pe care o au puţini jucători. ”Vreau să le mulţumesc şi coechipierilor, staff-ului, clubului, soţiei şi familiei mele din Columbia. Acest trofeu este pentru ei şi pentru toţi fanii lui Atletico”.

Atletico Madrid a câştigat finala Europa League la fotbal, după ce a învins pe Athletic Bilbao cu scorul de 3-0 (2-0), miercuri seara, pe Arena Naţională din Bucureşti. Columbianul Radamel Falcao (7, 34) şi brazilianul Diego (85) au marcat golurile lui Atletico Madrid. Falcao, aflat la al doilea trofeu Europa League consecutiv şi pentru a doua oară golgheter al competiţiei, a fost desemnat cel mai bun jucător al finalei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult