Acasa Sport-AutoSport Fiorentina a redus cu 50% salariul lui Mutu

Fiorentina a redus cu 50% salariul lui Mutu

scris de Ziua Veche
2 afisari

Adrian Mutu va avea, incepand de marti, salariul redus cu 50% anunta siteul fiorentina.it, citand publicatia Corriere dello Sport.


„Decizia clubului AC Fiorentina vine in urma suspendarii de noua luni pentru dopaj impusa de Tribunalul National Antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian atacantului roman”, precizeaza sursa citata.

0 comentariu

ozana 23-08-2010 - 15:24

e bine sa stea si sa astepte nu unirea cu romania este poarta intrarii moldovenilor i n c.e. o intreaga leoata de infractori de falsificatori de acte de indentitate si-a deschis s.r.l. de se fac romani nu va ajung tiganii din toata europa mai bagatii si pe astia. au venit in89 si nu mai pleaca ca doar sunt fratii nostrii de la rasarit sa faca chioru bors cu ei.

marius 23-08-2010 - 16:48

cred ca la cati s-or fi pisat in tine, ozano, te-ai tulburat rau de tot. sa faca ma-ta bors din creierii tai de lepra kaghebistoida. de unde grijania ma-tii ai mai aparut si tu in lume, scursura?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult