Acasa Sport-AutoSport Flavius Stoican, noul antrenor al echipei Dinamo București

Flavius Stoican, noul antrenor al echipei Dinamo București

scris de Șt. C
10 afisari

Flavius Stoican este de duminică noul antrenor al echipei de fotbal Dinamo București.

Flavius Stoican

Flavius Stoican

După cum informează site-ul oficial al clubului FC Dinamo, această grupare și antrenorul Gheorghe Mulțescu au decis, pe cale amiabilă, încheierea raporturilor contractuale. Noul antrenor principal al echipei din „Ștefan cel Mare” este Flavius Stoican.

La Rin Grand Hotel, a avut loc duminică o ședința la care au participat conducerea clubului FC Dinamo București, antrenorul Gheorghe Mulțescu și finanțatorul Ionuț Negoiță. În urma discuțiilor purtate, FC Dinamo București și antrenorul Gheorghe Mulțescu (61 de ani) au convenit rezilierea pe cale amiabilă a contractului de muncă al tehnicianului.
Argumentul principal al despărțirii dintre cele două părți a fost reprezentat de necesitatea unui șoc la echipa, în condițiile în care FC Dinamo București a înregistrat un început de campionat modest sub îndrumarea echipei tehnice conduse de Gheorghe Mulțescu.

FC Dinamo București îi mulțumește lui Gheorghe Mulțescu pentru implicarea și munca depusă și îi dorește succes în activitățile viitoare. Noul antrenor este Flavius Stoican (37 de ani), care pregătește acum Dinamo II, cu care este pe primul loc în liga a treia.
Stoican a evoluat la Dinamo în doua perioade, 2002-2003 și 2007-2008. De asemenea, în perioada 2003-2007 a jucat la Șahtior Donețk sub conducerea lui Mircea Lucescu. În cariera sa ca fotbalist, Flavius Stoican a mai jucat la Drobeta—Turnu Severin, Universitatea Craiova și Metalist Harkov.

Ca tehnician a debutat în 2010 la CSM Reșița. A mai antrenat la Dinamo II București, Chindia Târgoviște, CS Mioveni și, din iulie 2013, din nou la Dinamo II București.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult