Acasa Sport-AutoSport Formula 1: Button s-a impus la Melbourne

Formula 1: Button s-a impus la Melbourne

scris de Ziua Veche
2 afisari

Britanicul Jenson Button, pilotul echipei McLaren, a castigat, duminica, Marele Premiu al Australiei, al doilea Grand Prix din sezonul 2010 al Campionatului Mondial de Formula 1.


 

 

Pe locul al doilea s-a situat polonezul Robert Kubica (Renault), iar brazilianul Felipe Massa (Ferrari) a ocupat pozitia a treia. Dupa ce in Marele Premiu al statului Bahrain s-a clasat pe pozitia a sasea, septuplul campion mondial, Michael Schumacher (Mercedes), nu a reusit nici de aceasta data sa urce pe podium, el terminand cursa pe locul zece.

0 comentariu

Nea Ion 21-08-2010 - 09:34

Populatia saraca (majoritatea romanilor) simte instintiv ca Ponta nu poate sa-i reprezinte interesele. El este un bogatan care se face ca ii pasa de salariati, dar lumea in care se invarte este cea a miliardarilor.

Europeanuul 21-08-2010 - 11:11

Ne puteti explica putin mai detaliat activitatea peceristului HREBE Intre 1982 si 1989, ca si fost inspector de specialitate la Consiliul Judetean Bacau?

http://www.cdep.ro/pls/parlam/structura.mp?idm=39&cam=2&leg=2004&pag=0&idl=1

Nu cumva tocmai fostii peceristii se afla la baza partidului pe care il conduceti dle Ponta? Un fenomen intilnit si in alte partide… Descotorositi-va de ei (daca puteti?) Acesta este obiectivul numarul-1 al tarii,

Prezon 22-08-2010 - 04:45

Cine dracu a luat hotararea sa-l puna pe pulicarul asta la conducerea PSD, tot Iliescu ?
Tovarasul Iliescu este cel care a ingropat PSD-ul, ca sa-i dea jos de de la putere pe directorii, nomenclaturistii si securistii care navalisera acolo dupa inlaturarea lui Ceausescu. Idiotii de nomenclaturisti din PSD nu s-au prins ca Iliescu ii taie cu septarul pe la spate, prin neimplicare in campania electorala din ’96, prin aducerea Prostanacului si Pulicarului la conducere.
De ce nu l-au dat afara din PSD pe Iliescu, sau de de nu si-au facut ei al partid ?
Sunt prosti, de asta i-a pus Iliescu in standby, la indicatia CIA, sa nu apara stucturi de putere care sa le creeze probleme de nesupunere mai tarziu.

yorgu 23-08-2010 - 20:31

Toti cei care vor sa devina parlamentari sa semneze la notariat un document prin care in cazul ca vor fi alesi si nu-si respecta promisiunile sa li se confiste averea si sa fie data la cei saraci pe care i-au mintit.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult