Acasa Sport-AutoSport Formula 1, MP Japonia: Noutǎți despre starea de sǎnǎtate a lui Jules Bianchi

Formula 1, MP Japonia: Noutǎți despre starea de sǎnǎtate a lui Jules Bianchi

scris de Laurentiu Banches
5 afisari

Pilotul echipei de Formula 1, Marussia, Jules Bianchi a suferit un grav accident ȋn timpul Marelui Premiu al Japoniei de duminicǎ, 5 octombrie, fiind transportat de urgențǎ la spital unde se zbate ȋntre viațǎ și moarte.

Formula 1, MP Japonia: Noutǎți despre starea de sǎnǎtate a lui Jules Bianchi (foto:bertholdbouman.com)

Formula 1, MP Japonia: Noutǎți despre starea de sǎnǎtate a lui Jules Bianchi (foto:bertholdbouman.com)

Medicii care se ocupă de starea pilotului francez de Formula 1 Jules Bianchi au dezminţit informaţiile potrivit cărora acesta ar fi capabil să respire, ei anunţând că tânărul de 25 de ani este conectat la aparate. Medicii sunt încă rezervaţi cu privire la şansele sale de supraviueţuire şi au anunţat că francezul de 25 de ani respiră cu ajutorul aparatelor, potrivit rtv.net.

Jules Bianchi, pilotul echipei Marussia, care se aflǎ internat la spitalul din Yukkaichi, Japonia, a suferit un grav accident în Marele Premiu de Formula 1 al Japoniei, iar acum se zbate între viaţă şi moarte.  Jules Bianchi a ieşit în decor în curba Dunlop şi s-a lovit violent de un utilaj care încerca să degajeze zona de monopostul lui Adrian Sutil, care pierduse controlul maşinii în aceeaşi curbă, un tur mai devreme.

Cel mai probabil accidentul lui Bianchi ar fi fost evitat dacǎ organizatorii ar fi decis amânarea cursei cu patru ore, până după trecerea taifunului Phanfone. De altfel, în cele din urmă cursa a fost întreruptă cu nouă tururi mai devreme, din cauza vremii, astfel cǎ se pune ȋntrebarea de ce acest lucru nu s-a petrecut mai devreme.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult