Acasa Sport-AutoSport Fostul fotbalist Daniel Prodan a murit în urma unui infarct

Fostul fotbalist Daniel Prodan a murit în urma unui infarct

scris de M S
22 afisari

Fostul fotbalist Daniel Prodan a murit, miercuri seara, în urma unui stop cardio-respirator, a declarat managerul Serviciului de Ambulanță București-Ilfov, Alis Grasu.

daniel prodanEa a precizat că primul apel înregistrat la SABIF a fost la ora 19,57, iar prima ambulanță a ajuns la locul solicitării după 14 minute.

„A fost găsit în stop cardio-respirator. Au început manevrele de resuscitare. A fost trimisă și a doua ambulanță cu medic”, a spus Grasu.

Potrivit acesteia, manevrele de resuscitare au continuat timp de trei ore, fără rezultate.

Născut la Satu Mare, la 23 martie 1972, Prodan a început fotbalul la echipa din localitate Olimpia. Din 1992 şi până în 1996, el a evoluat la Steaua, înainte de a se transfera la Atletico Madrid, unde a jucat până în 1998, când a trecut la Glasgow Rangers. A mai jucat la Rocar, Messina şi FC Naţional. A câştigat de cinci ori titlul cu Steaua şi o dată Cupa României.

Pentru naţionala României, fundaşul Daniel Prodan a evoluat 54 de partide, marcând un gol.

După retragerea din activitatea de jucător, Prodan a activat ca oficial la mai multe cluburi şi la Federaţia Română de Fotbal. La FRF, el a fost director sportiv al loturilor de juniori. În martie 2014, după o acţiune a naţionalei under 17, între directorul sportiv al loturilor de juniori din cadrul FRF, Daniel Prodan, şi conducerea federaţiei s-a iscat un conflict, în urma căruia fostul fundaş al Stelei a fost demis.

Ultima dată, Prodan a fost director sportiv la clubul Concordia Chiajna, funcţie pe care a părăsit-o în martie 2016.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult