Acasa Sport-AutoSport Fotbal. Eurosport vrea să transmită meciuri din Liga I

Fotbal. Eurosport vrea să transmită meciuri din Liga I

scris de Șt. C
12 afisari

Eurosport a început tratativele pentru preluarea meciurilor din prima ligă de fotbal a României, iar încă din acest an va transmite partide din Premier League, singurul campionat puternic nepreluat în ţara noastră, a anunţat joi, la o întâlnire informală, de sfârşit de an, cu mai mulţi ziarişti, Valentin Macovescu, director de relaţii internaţionale al Grupului Eurosport.

În ce priveşte preluarea jocurilor din Liga I, Valentin Macovescu a precizat: „Am avut o întâlnire în această săptămână, alături de directorul de achiziţii programe al Eurosport, Laurent Preudhomme, cu preşedintele LPF, Gino Iorgulescu, discuţia referindu-se la desfăşurarea licitaţiei pentru drepturile tv din 2014, pentru că noi ne gândim să participăm la licitaţie, suntem interesaţi şi urmărim acest lucru, pentru că vrem să mărim conţinutul programelor noastre din România, spre a răspunde pozitiv interesului telespectatorilor de aici”, transmite Agerpres.

Valentin Macovescu a spus: „Sub pomul de Crăciun, doar pentru România, vom avea un cadou, legat cu o fundă albastru-roşu, cu o cruce în mijloc, anunţul oficial va fi făcut cât mai curând, într-o zi-două”, a spus oficialul Eurosport, care a subliniat, în cadrul discuţiilor, că meciurile din Premier League sunt cu dedicaţie pentru ţara sa de origine.

La discuţiile de la Hotelul Continental a participat şi Adrian Ilie, reprezentantul Eurosport în România, coordonatorul, prin SportTV Management, al producţiei acestui grup internaţional în ţara noastră.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult