Acasa Sport-AutoSport Fotbal: Kuwaitul a dat 3 milioane de euro să piardă cu 2-0 (Video)

Fotbal: Kuwaitul a dat 3 milioane de euro să piardă cu 2-0 (Video)

scris de Laurentiu Banches
113 Afisari

Naţionala de fotbal a Kuwaitul a jucat un meci amical cu Real Madrid, pentru care noua campioana a Spaniei a primit 3 milioane de euro.

Real Madrid a castigat meciul din Kuwait cu 2-0

Echipa iberică a câştigat meciul de pe stadionul Kaifan, în compania Kuwaitului cu scorul de 2 -0, prin golurile marcate de argentinianul Di Maria în minutul 26  şi portughezul Cristiano Ronaldo în minutul 31. Pentru această partidă amicală, Real Madrid a primit nu mai puţin de 3 milioane de euro din partea organizatorilor.

La meciul disputat în Kuwait au asistat 18500 de spectatori, care nu au părut prea dezamăgiţi de înfrângere, cât au fost mulţumiţi că au putut vedea la lucru starurile madrilene. Conform Mediafax, Real Madrid a început meciul cu următorul 11: Adan – Altintop, Carvalho, Varane, Coentrao – Granero, Şahin, Ozil – Cristiano Ronaldo, Benzema, Di María; iar pe parcursul partidei au mai evoluat şi Casillas, Sergio Ramos, Pepe, Albiol, Arbeloa, Lass, Marcelo, Kaka şi Higuain.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult