Acasa Sport-AutoSport Fotbal – Liga Campionilor: Unirea Urziceni – Zenit St. Petersburg 0-0

Fotbal – Liga Campionilor: Unirea Urziceni – Zenit St. Petersburg 0-0

scris de Ziua Veche
2 afisari

Unirea Urziceni si Zenit St. Petersburg au terminat la egalitate, 0-0, marti seara, pe stadionul ”Steaua” din Capitala, in prima mansa a turului III preliminar al Ligii Campionilor la fotbal.Unirea a scos un rezultat destul de bun, in conditiile in care a jucat aproape o ora in 10 oameni (eliminat Paduretu) si a fost dominata copios de formatia rusa, anunta Agerpres.

Prima repriza a meciului de pe Ghencea a fost una saraca in ocazii, singura sansa notabila a formatiei din Urziceni fiind sutul lui Bilasco (30), pe lânga poarta. De partea cealalta, Zenit a atacat mai mult si a avut doua suturi bune, prin Kerjakov, blocat in minutul 24 si parat de Arlauskis in minutul 40. Unirea a ramas in 10 oameni din minutul 36, când Paduretu a fost eliminat pentru lovirea fara balon a lui Bistrov, dupa ce rusul l-a faultat pe portarul Arlauskis.

In partea secunda, Zenit a controlat jocul autoritar si si-a creat câteva situatii bune de gol, prin Kerjakov (47, 52) si Bistrov (54). Rosina (62) a avut si el un sut periculos, iar Bordeanu a respins din fata lui Kerjakov (67). Atacantul rus a avut o noua ocazie in minutul 69, când a reluat pe lânga din intoarcere. Pâna la final a mai ratat Hubocan (74) si Kannunikov (88), a carui lovitura de cap a fost respinsa in bara de Arlauskis. In ultimele minute al meciului, la peluza in care se aflau suporterii rusi s-au inregistrat unele incidente, dar au fost aplanate rapid de fortele de ordine.

Mansa secunda va avea loc la St. Petersburg, pe 4 august.

Unirea Urziceni – Zenit St. Petersburg 0-0

Bucuresti, stadion ”Steaua”: 8.000 spectatori

Au evoluat echipele:

Unirea Urziceni: 1. Giedrius Arlauskis – 36. Petre Marin, 6. George Galamaz (capitan), 24. Vasile Maftei, 23. Valeriu Bordeanu – 8. Sorin Paraschiv, 10. Razvan Paduretu – 20. Laurentiu Marinescu, 25. Adrian Neaga (14. Raul Rusescu, 86), 30. Sorin Frunza (11. Marius Onofras, 72) – 7. Marius Bilasco (9. Maurice Dalé, 89). Antrenor: Roni Levi.

Rezerve neutilizate: 77. Catalin Grigore – 4. Ersin Mehmedovic, 16. Epaminonda Nicu, 33. Bruno Fernandes.

Zenit: 16. Viaceslav Malafeev – 2. Aleksandr Aniukov (capitan), 5. Fernando Meira, 6. Nicolas Lombaerts, 14. Tomás Hubocan – 27. Igor Denisov – 10. Danny, 34. Vladimir Bistrov ( 99. Maksim Kanunnikov, 80), 18. Konstantin Zirianov (17. Alessandro Rosina, 59), 15. Roman Sirokov (20. Viktor Faizulin, 70) – 11. Aleksandr Kerjakov. Antrenor: Luciano Spalletti.

Rezerve neutilizate: 30. Iuri Jevnov – 23. Szabolcs Huszti, 50. Igor Ceminava, 57. Aleksei Ionov.

Arbitru: Bruno Paixao; arbitri asistenti: Jose Cardinal, Joao Santos; arbitru de rezerva: Bruno Esteves (toti din Portugalia)

Observator UEFA pentru arbitri: Patrick Fenech (Malta), Hendrik Willem Kesler (Olanda)

Cartonase galbene: Denisov (14), Paraschiv (26), Galamaz (41), Rosina (81).

Cartonas rosu: Paduretu (36).

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult