Acasa Sport-AutoSport Fotbal. Marius Stan doarme fericit când îl atacă Marian Iancu

Fotbal. Marius Stan doarme fericit când îl atacă Marian Iancu

scris de A.P.
4 afisari

Directorul general al Oţelului Galaţi, Marius Stan, a declarat că se distrează şi adoarme fericit atunci când îl aude pe preşedintele FC Timişoara, Marian Iancu, cum îi atacă echipa.

Marius Stan doarme fericit când îl atacă Marian Iancu„După meciul nostru de la CFR am adormit fericit ascultându-l pe Iancu, sigur avea pipota mărită. Mă distrează, sunt nişte jocuri penibile şi inocente pe care le făceam şi eu când eram mai mic, cu presiune pe x şi pe y” , a declarat Stan, citat de Mediafax.

Stan a afirmat că e posibil ca FC Timişoara să nu se prezinte la Vaslui pentru ca Iancu să-şi poată justifica astfel eşecul neparticipării în Liga Campionilor. ” Nu vor să-şi amâne neprezentarea pentru meciul cu noi? Dacă ar fi să facem şi noi un scenariu, s-ar putea chiar să nu se prezinte pentru că oricum nu are nicio şasă de a participa în Liga Campionilor. Atunci trebuie să aibă o justificare faţă de autorităţile locale pentru multele milioane investite de aceştia. Va spune că Liga, Federaţia, vântul, Stan, nu l-au lăsat să câştige. N-a văzut că avem şi intrare în vestiarul lor, am provocat revolta jucătorilor. Cred că o să mă dea în judecată spunând că minţim noi când spunem că nu şi-a plătit jucătorii, uite că acum o spun proprii jucători. Nu mă interesează ce rezultat va fi la meciul de la Vaslui, important e ce facem noi, ceilalţi pot să-şi spargă capetele între ei şi veţi vedea că şi le vor sparge. Pentru că aparenta prietenie dintre ei, nu-i de fapt o prietenie”, a mai spus Stan.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult