Acasa Sport-AutoSport Fotbal România-Belgia: România a bătut amical Belgia scor 2-1 VIDEO

Fotbal România-Belgia: România a bătut amical Belgia scor 2-1 VIDEO

scris de L.M.
6 afisari

Fotbal România-Belgia: România a bătut amical Belgia cu scor 2-1 pe Arena Naţională. Au înscris Alexandru Maxim, Gabriel Torje şi Christian Benteke.

Romania-Belgia amical scor 2-1

Fotbal România-Belgia: România a bătut amical Belgia scor 2-1 (Agerpres)

În minutul 23, Verthongen a centrat de pe partea dreaptă, Gardoş a respins slab cu capul până în picioarele lui Benteke, aflat la circa 14 metri de poartă, iar belgianul a şutat pe jos, mingea trecând printre picioarele lui Găman şi ale lui Gardoş şi intrând în poartă. În minutul 32, Maxim a şutat de la aproape 20 de metri uşor lateral dreapta şi a trimis mingea în colţul lung al porţii lui Mignolet. De asemenea, în minutul 66, Torje a transformat lovitura de la 11 metri dictată de arbitru după un henţ comis în careu de Verthongen.

În minutul 19, au izbucnit incidente între suporteri şi forţele de ordine la peluza a doua, după ce fanii au aprins o torţă şi stewarzii au intervenit pentru a confisca bannerele cu sloganuri împotriva conducătorilor fotbalului românesc. Au existat încăierări, suporterii refuzând să predea bannerele şi ripostând cu beţele de la steaguri şi bannere.

România a încheiat un an destul de bun, în care a remizat cu Uruguay (1-1), a învins Elveţia şi Turcia în deplasare (1-0 în ambele cazuri) şi a dispus cu 2-1 de Belgia.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult