Acasa Sport-AutoSport Fotbal. Ronaldo şi Portugalia cei mai comentaţi pe Twitter

Fotbal. Ronaldo şi Portugalia cei mai comentaţi pe Twitter

scris de Șt. C
3 afisari

Usturătoarea înfrângere a Portugaliei și a superstarului său Cristiano Ronaldo în fața Germaniei (0-4), luni, la Salvador, a fost una din întâlnirile de la Mondialul brazilian cele mai comentate pe Twitter, cu 8,9 milioane de mesaje publicate în lume în timpul transmisiei, a indicat marți rețeaua de socializare pentru AFP, transmite Agerpres.

Ronaldo

foto: Agerpres

A fost unul dintre meciurile cele mai comentate de la debutul competiției, în afara celui de deschidere a Mondialului, care a opus Brazilia și Croația (3-1), în timpul căruia au fost schimbate 12,2 milioane de mesaje.

Pentru utilizatorii rețelei sociale, cheia meciului a fost eliminarea portughezului Pepe, după lovitura de cap aplicată germanului Thomas Mueller, cu un vârf de peste 261.000 mesaje pe minut.

Susținerea cântăreței Rihanna, printre persoanele cele mai urmărite pe rețeaua de socializare cu 35,8 milioane de abonați, pentru Cristiano Ronaldo, Balonul de Aur 2012, pe care l-a numit ”copilul meu” (28.428 de răspunsuri), nu a fost suficientă pentru evitarea acestei derute.

O altă susținere cu greutate a fost cea a lui Barack Obama pentru echipa sa națională care a bătut Ghana (2-1). ”11 bărbați în teren, peste 300 milioane care îi susțin #WorldCup #USMNT’, a scris pe contul său președintele Statelor Unite, însoțindu-și mesajul cu un banner înstelat pe un asfințit de soare cu mențiunea ”o națiune, o echipă”.

Această întâlnire a suscitat un total de 4,9 milioane de mesaje din toată lumea pe Twitter, rețea care numără un total de 255 milioane de utilizatori activi.

A treia partidă a zilei, primul meci nul al turneului dintre Iran și Nigeria (0-0), a generat 1,3 milioane de mesaje.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult