Acasa Sport-AutoSport Fotbaliştii de la Oţelul, blocaţi în tren, salvaţi cu elicopterul (VIDEO)

Fotbaliştii de la Oţelul, blocaţi în tren, salvaţi cu elicopterul (VIDEO)

scris de Șt. C
6 afisari

Fotbaliştii echipei Oţelul Galaţi, blocaţi în tren mai bine de 48 de ore în Gara Făurei, au fost salvaţi miercuri cu un elicopter pus la dispoziţie de patronul unui club de fotbal, care a făcut două drumuri, pentru a-i transporta pe jucători la Bucureşti.

Cei nouă fotbalişti ai clubului Oţelul, Valentin Munteanu, Samoel Cojoc, Cristian Sârghi, Silviu Ilie, Cornel Râpă, Cristian Brăneţ, Gabriel Viglianti, Ionuţ Neagu şi Sergiu Costin, împreună cu medicul echipei şi cei doi masori, au fost cazaţi în noaptea de marţi spre miercuri în spitalul din oraşul Făurei.

Fotbaliştii se aflau alături de alte 700 de persoane în trenul InterRegio 1574 Galaţi – Bucureşti, care a fost blocat în nămeţi pe câmpul dintre Făurei şi BuzăuTrenul a fost scos din zăpadă şi întors miercuri după-amiază la Galaţi de unde plecase, după ce a fost trimisă o locomotivă de la Galaţi să îl tragă.

Pe timpul nopţii, călătorii au fost cazaţi în sala de aşteptare şi în spital, iar un convoi cu alimente a plecat de la Brăila marţi la ora 23,00 şi a ajuns în Gara Făurei miercuri la 08,30. Doi medici trimişi cu ambulanţele în zonă au acordat asistenţă medicală călătorilor. Nu s-au găsit cazuri grave, mai ales că în tren nu se aflau gravide sau copii.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult