Acasa Sport-AutoSport Fotbaliştii dinamovişti vor răspunde penal pentru torţele aruncate fanilor

Fotbaliştii dinamovişti vor răspunde penal pentru torţele aruncate fanilor

scris de C.P.
5 afisari

„N-am mai întâlnit aşa ceva şi e inacceptabil! Fotbaliştii nu au imunitate, nu vor beneficia de clemenţă! Li se vor intocmi dosare penale!”, a declarat Florin Hulea, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei.

Fotbalistii dinamovisti au aruncat torte fanilor din tribuna la meciul cu Steaua„Au fost filmaţi şi toţi cei care au aruncat fulare vor avea dosare penale. Vor fi identificaţi foarte uşor după imaginile video. N-am mai întâlnit aşa ceva şi e inacceptabil. Fotbaliştii nu vor beneficia de clemenţă”, a precizat Florin Hulea. Fotbaliştii dinamovişti sunt acuzaţi că le-au aruncat torţe suporterilor dinamovişti înainte de startul meciului din Ghencea cu Steaua (0-1).

„Un fular era cusut la capete, cu patru torţe înăuntru, şi înnodat la mijloc, ca să aiba greutate, să poata fi aruncat până în peluză. Se va vedea foarte clar pe imagini tot ce s-a întamplat”, a afirmat, la GSP TV, unul dintre jandarmii care a descoperit o torţă într-un fular aruncat de jucatorii dinamovisti.

„Să se respecte legea. Nu contează ca sunt jucători la Dinamo. Ce spune legea? Penal! Daca nu se face acum, toţi jucătorii vor da petarde la galerie. O să fie haos. Nu prea mai merge nici cu Ministerul de Interne, cu influenţe. Poate are nişte relaţii Nicu Badea, dar daca merge mai departe Poliţia şi Jandermeria nimeni nu mai poate să facă nimic”, a declarat Gigi Becali.

Vezi aici ce zice Meme Stoica des pre torţele aruncate de fotbaliştii dinamovişti

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult