Acasa Sport-AutoSport FRF: “Ziua Porţilor deschise” de 1 Mai la Buftea

FRF: “Ziua Porţilor deschise” de 1 Mai la Buftea

scris de Laurentiu Banches
2 afisari

“Ziua porţilor deschise”,organizată cu prilejul zilei de 1 mai , are ca scop promovarea fotbalului în şcoli şi integrarea prin sport a copiilor defavorizaţi.

FRF organizeaza "Ziua portilor deschise"

La evenimentul “Ziua porţilor deschise”, organizat de Federaţia Română de Fotbal (FRF) în colaborare cu Center for Roma and Minorities, Corporeanima şi Regina Maria, vor participa 120 de copii de la şcolile 136, 148, 182 şi Clinceni, precum şi antrenori de la loturile naţionale de juniori, care vor realiza împreună cu aceştia jocuri cu mingea sub diverse formate. Cu ocazia evenimentului de la Centrul de pregătire de la Buftea, copiii vor primi diferite cadouri şi vor putea asculta sfaturi despre o nutriţie sănătoasă de la medicul lotului naţional de juniori, Cornel Bârsan.

Potrivit Agerpres, acţiunea se va desfăşura între orele 10 – 13:00. Evenimentul “Ziua porţilor deschise” reprezintă prima acţiune din o serie de evenimente care se vor desfăşura pe parcursul lunii mai, care va culmina cu ziua de 16 mai, cu celebrareaUEFA Grassroots Day (săptămâna fotbalului de mase).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult