Acasa Sport-AutoSport FRF: Oţelul Galaţi începe sezonul 2012/2013 cu “–2″ puncte

FRF: Oţelul Galaţi începe sezonul 2012/2013 cu “–2″ puncte

scris de Laurentiu Banches
1 afisari

Comisia de Disciplina a FRF a hotărât ca fosta campioană a României în sezonul 2010/2011, Oţelul Galaţi, să fie penalizată cu 2 puncte din cauza unor datorii.

Otelul

Otelul Galati a fost penalizata cu 2 puncte de FRF pentru datorii

Hotărârea comisiei de discipline a FRF prevede nu doar depunctarea formaţiei Oţelul Galaţi cu 2 puncte în viitorul sezon, ci şi o interdicţie la efectuarea de transferuri, până la achitarea datoriei. Potrivit Mediafax, comisia a luat această decizie, întrucât echipa de fotbal din Galaţi are datorii de 1,25 de euro către un impresar, pe care ar fi trebuit să le plătească până la date de 25 mai.

Directorul general al Oţelului Galaţi, Marius Stan, a declarat, după aflarea deciziei, pentru mediafax, că se aştepta ca FRF depuncteze gruparea pe care o conduce, deoarece acţionarii clubului au refuzat cu bună ştiinţă să plătească datoriile, fiind convins că vor urma alte hotărâri similare. Fosta câştigătoare a Ligii 1 poate contesta decizia Comisiei de Disciplina a FRF în 5 zile.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult