Acasa Sport-AutoSport Futsal, Euro 2014: România – Ucraina, scor 0-1

Futsal, Euro 2014: România – Ucraina, scor 0-1

scris de Laurentiu Banches
2 afisari

Naționala de futsal a României a fost învinsă de Ucraina cu scorul de 1-0 (1-0), joi seara, la Antwerp, în ultimul său meci din Grupa A a Campionatului European – EURO 2014.

Futsal, Euro 2014: România – Ucraina, scor 0-1

După 6-1 cu echipa gazdă, Belgia, în meciul de debut, tricolorii au pierdut la limită, dar sunt cu un pas în sferturile de finală ale competiției. Ucraina a dominat prima repriză și a marcat prin Dmitro Sorokin (17:01). Echipa antrenată de Nelu Stancea a controlat partea secundă și a ratat mai multe ocazii, având și două bare (Gherman și Lupu).

Nelu Stancea a început cu următorul ”cinci”: Vlad Iancu — Florin Matei, Robert Lupu, Marian Șotârcă, Dumitru Stoica, potrivit Agerpres. Au mai evoluat Florin Ignat, Marius Matei, Emil Răducu, Ion Al-Ioani, Cosmin Gherman, Szabolcs Manya, László Szőcs. Ultimul meci din grupă va avea loc sâmbătă 1 februarie, Ucraina — Belgia (ora 21,45 în România). Din fiecare grupă primele două echipe se califică în sferturile de finală.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult