Acasa Sport-AutoSport Gabriela Firea, huiduită copios pe Arena Națională (video)

Gabriela Firea, huiduită copios pe Arena Națională (video)

scris de A.B.
34 afisari

Aproximativ 20.000 de oameni s-au aflat pe Arena Naţională, unde Simona Halep şi-a prezentat trofeul câştigat la Roland Garros. Halep a venit însoţită de primarul Capitalei, Gabriela Firea, fiind îmbrăcată în echipamentul cu care a jucat finala de la Roland Garros.

Simona Halep s-a declarat extrem de impresionată de fanii prezenţi la Arena Naţională, în cadrul ceremoniei. Gabriela Firea a fost huiduită de cei din tribune când îi oferea Simonei Halep cheia şi emblema oraşului. De altfel, primarul Capitalei a părăsit Arena Naţională imediat după acest moment.

„Vă mulţumesc foarte mult că aţi venit, am vrut special să vin, să ne bucurăm pentru acest trofeu. Bucuria este foarte mare, vă mulţumesc foarte mult, nu m-am aşteptat. Sunt foarte mândră că sunt româncă, aşa cum spun mereu. Aceste performanţe sunt de aici, mereu am spus, chiar dacă vin dintr-o ţară micuţă, se poate face performanţă mare. Peste tot am parte de dumneavoastră, sunteţi un public numeros şi călduros. Acest drum a fost foarte lung, de 20 de ani am început să joc tenis, mulţumesc antrenorilor, care au pus o cărămidă la această performanţă, familiei mele. Ştim bine că nu avem un sistem dezvoltat în sport, dar mulţumesc României pentru tot ceea ce mi-a oferit şi sper să mai avem mulţi campioni. Sper s fie un început, trebuie să avem mai multă încredere în noi ca oameni, dar întâi trebuie să visezi. Nu aş vrea să mai plec de pe această scenă, vă mulţumesc, este un moment deosebit”, a declarat Halep, îmbrăcată în echipamentul sportiv în care a evoluat la French Open. Ea a fost întreruptă în repetate rânduri de aplauzele şi scandările fanilor.

Apoi au fost invitaţi pe scenă Ilie Năstase şi preşedintele FRT, George Cosac, moment în care Simona Halep a spus: „Ilie Năstase a câştigat două Grand Slam-uri. Sper să-mi dea din puterea lui să mai căştig şi eu unul”.

„Sunt foarte mândru de Simona, şi eu am trecut prin aceeaşi situaţie, am jucat trei finale, înainte să iau un Grand Slam. O felicit pe ea şi pe părinţi, că federaţia mai puţin a ajutat-o. O felicit că a avut răbdare, pentru că acum au venit şi trandafirii, adică victoriile”, a declarat Ilie Năstase.

Scena de la Arena Naţională a fost aşezată spre tribuna oficială, iar  la eveniment au fost prezenţi copii de la CSM Bucureşti

La final, Monica Anghel şi Marcel Pavel i-au cântat Simonei Halep, iar jucătoarea a dat autografe copiilor.

Spectatorii au scandat numele Simonei Halep, la eveniment fiind prezent şi Ilie Năstase.

La început, s-a cântat Imnul Naţional, în interpretarea Monicăi Anghel şi a lui Marcel Pavel.

Primarul Capitalei Gabriela Firea a fost huiduită din momentul în care a preluat microfonul pentru a-i acorda Simonei Halep Cheia oraşului Bucureşti. Imediat după acest moment, Firea a părăsit Arena Naţională.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult