Acasa Sport-AutoSport Gheorghe Popescu candidează la șefia FRF

Gheorghe Popescu candidează la șefia FRF

scris de C.S.
1 afisari

Fostul internaţional Gheorghe Popescu şi-a depus vineri dosarul de candidatură la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal, declarându-se încrezător în şansele sale pentru câştigarea alelegerilor din 5 martie.

Gheorghe Popescu vrea șefia FRF.

Candidatul şi-a exprimat doriniţa ca alegerile din 5 martie să se desfăşoare într-un mod corect, fiind convins că se va afla numărul membrilor afiliaţi în cadrul Adunării Generale: „Habar nu am câţi votanţi vor fi însă. Nu mi-e teamă că ar exista contestaţii din această pricină. Nu mi-e teamă de nimic. Eu doresc să se desfăşoare corect aceste alegeri şi nu am de ce să gândesc altfel şi până la urmă membrii afiliaţi să-şi aleagă persoana care doresc să îi reprezinte în următorii patru ani. Probabil că vom şti numărul membrilor în Adunarea Generală”.

Întrebat dacă are emoţii în legătură cu sentinţa din Dosarul Transferurilor, în care este inculpat, Popescu a spus că are răbdare până la 25 februarie. „Am stat 9 ani de când a început, haideţi să mai avem răbdare o săptămână. Pe 25 vom afla verdictul”, a răspuns Popescu.

La alegerile pentru preşedinţia FRF, programate în 5 martie, şi-au mai anunţat candidatura până acum fostul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, preşedintele FR de Minifotbal, Răzvan Burleanu, fostul fotbalist Marcel Puşcaş, fostul internaţional Gheorghe Popescu, fostul jucător al echipelor Dinamo şi Rapid Octavian Popescu şi fostul preşedinte al cluburilor Poli Timişoara şi Ceahlăul Piatra Neamţ, Gheorghe Chivorchian. De asemenea, fostul jucător dinamovist Sorin Răducanu a afirmat că intenţionează să candideze la şefia FRF. Actualul conducător al federaţiei, Mircea Sandu, a anunţat că nu îşi mai doreşte încă un mandat la şefia instituţiei, dar a precizat că îl sprijună pe Gheorghe Popescu la alegeri.

„Nu voi ezita niciodată să implementăm lucrurile interesante din programul dânşilor, dacă voi reuşi să câştig alegerile. Trebuie să urmărim interesul fotbalului, nu orgoliul personal„, a declarat Popescu la sediul Federaţiei Române de Fotbal.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult