Acasa Sport-AutoSport Gică Hagi: ”A fost unic! Știți ce-i datorez lui Diego?”

Gică Hagi: ”A fost unic! Știți ce-i datorez lui Diego?”

scris de Misu Andrei
203 afisari

Gică Hagi a primit, extrem de tulburat, vestea că marele Diego Armando Maradona a murit! ”Maradona din Carpați” abia și-a găsit cuvintele pentru a-și exprima regretul, dar a precizat că și datorită lui Maradona a reușit să aibă o carieră prodigioasă

”O zi tristă a sportului mondial, a fotbalului. Există și o astfel de zi, pe care nu o așteptam acum. Era încă tânăr, era bine să mai trăiască.

Ce a însemnat pentru mine? A fost unic! Nu vreau să spun Dumnezeu. Unic prin ce a făcut pe teren, mi-a inspirat plăcerea de a juca fotbal, să te bucuri pe teren, să te bucuri de minge, să o cauți, s-o vrei, să faci ce vrei cu ea, să te bucuri de fotbal.

Știți ce ne-a dat el, nouă? Asta ne-a dat Diego, nouă, plăcerea de a juca fotbal!”, a spus Hagi, într-o intervenție ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Euro Fotbal”, de la Digi Sport.

Gică Hagi, tulburat de moartea lui Maradona: ”El ne-a făcut să iubim fotbalul!”

”Întâlnirea din superba vară din 1990 a fost o provocare, mare, atât pentru mine, cât și pentru echipa națională. Amândoi ne-am ridicat la un nivel foarte mare. Cred că am trecut testul.

Meciul s-a jucat la Napoli, da. La Napoli era și este ca și Dumnezeu. Un idol. Nimeni nu-l va uita în întreaga lume. El ne-a făcut să iubim fotbalul. E greu să uiți pentru că a fost special. Tehnică individuală în regim de viteză incredibilă. 

Nu vreau să-l compar cu nimeni. pentru mine a fost unic!”, a mai spus Hagi, cu vocea gâtuită de emoție.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS