Acasa Sport-AutoSport Gică Popescu petrece Paştele în libertate

Gică Popescu petrece Paştele în libertate

scris de D.P.
55 afisari

Gică Popescu petrece Paştele în libertate, alături de familie, după ce conducerea Penitenciarului Jilava i-a acordat o permisie pentru bună purtare, au declarat, pentru Mediafax, surse din cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP).

Gică Popescu, eliberat pentru 24 de ore

Gică Popescu, eliberat pentru 5 zile

Fostul căpitan al Barcelonei a plecat, vineri, în jurul prânzului, de la Penitenciarul Jilava.

Curtea de Apel Bucureşti l-a condamnat definitiv, în 4 martie 2014, pe Gheorghe Popescu la trei ani, o lună şi zece zile, în Dosarul Transferurilor.

Permisia lui Popescu vine după ce, în 6 aprilie, George Copos a fost eliberat condiţionat, după ce a executat o treime din pedeapsa de patru ani de închisoare, decizia, luată de Tribunalul Bucureşti, fiind definitivă. Între motivele care au stat la baza deciziei instanţei s-a numărat şi faptul că omul de afaceri a scris în penitenciar cinci cărţi.

De asemenea, un alt om de fotbal eliberat în ultima perioadă este patronul FC Steaua. Gigi Becali a plecat din Penitenciarul Poarta Albă, după ce a executat o treime din pedeapsa de trei ani şi şase luni de închisoare, decizia fiind luată în data de 3 aprilie de Tribunalul Constanţa.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult