Acasa Sport-AutoSport Gigi Becali atacat cu pietre. Automobilul Rolls Royce avariat

Gigi Becali atacat cu pietre. Automobilul Rolls Royce avariat

scris de C.P.
5 afisari

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a depus, luni seară, plângere la Secţia 22 de Poliţie pentru avarierea automobilului, iar şase persoane au fost reţinute pentru distrugere şi li se va întocmi dosar penal, a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Florin Hulea.

Gigi Becali a fost atacat cu pietre dupa meciul Steaua-Dinamo„Cinci persoane au fost reţinute la Secţia 22 şi le se va întocmi dosar penal pentru distrugere. Gigi Becali depune plângere la Secţia 22″, a spus Hulea, citată de Mediafax. O a şasea persoană a fost reţinută, după ce a avariat o maşină a Jandarmeriei.

„Au început să arunce cu pietre. Bodyguarzii ce să facă? Bine că nu l-a lovit pe vreunul. Au venit jandarmii. I-am recunoscut. Au fost recunoscuţi şase inşi. Am făcut plângere deja. Acum merg până la capăt, până la judecător, procuror, până la capăt. S-a ajuns prea departe pentru că tot au fost iertaţi de judecători. Acum sunt şi probe şi martori. Au fost arestaţi când aruncau cu pietre”, a spus Gigi Becali.

Automobilul Rolls Royce al lui Gigi Becali avea parbrizul spart, două stopuri laterale avariate şi urme ale pietrelor aruncate de suporteri. „Pagubele sunt că maşina trebuie vopsită din nou iar parbrizul costă şi ăla mult. Probabil vreo 50.000 de euro, înseamnă deosebit de grav şi înseamnă de la cinci ani în sus”, a explicat el.

Gigi Becali a precizat că a avut o discuţie la secţia de poliţie cu cei reţinuţi.

„Ştiam că nu sunt suporterii. Cei pe care i-am văzut acum sunt obişnuiţi să facă aşa ceva. Le-am zis să le facă teste de drogaj. Ei sunt drogaţi. Am vorbit cu ei. Cum să zică că au fost ei? Unul plângea, unul care era cel mai nenorocit, pe care l-am mai văzut o dată că arunca cu pietre, tot el. De aia mă bate gândul să cred că e ceva organizat. A fost în acelaşi loc. E un grup de 20-30 care fac asta. Am auzit de unul Seba care îi instiga, cică e din Peluza Sud. Să-l găsească. Numai unul zicea că n-a aruncat, că se bătea cu unul şi a scos cuţitul şi a fost luat la grămadă. Avea şi piatra şi cuţitul în mână. Dar ăia nu contestau că au aruncat. Unul zicea că vine numai la derbiuri. Numai la derbiuri aruncă cu pietre? O să vezi derbiurile de la puşcărie acum”, a adăugat Becali.

Gigi Becali a anunţat că i-a recunoscut pe cei şase care i-au atacat automobilul. „Le-am zis că n-am nevoie să-i recunosc dincolo de geam, credeau că mi-e teamă să mă vadă ei pe mine. Păi acum mi-e frică să recunosc cine a dat cu piatra în mine?”, a mai spus el.

Steaua a fost învinsă, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de formaţia Dinamo, în etapa a XXVIII-a a Ligii I, reuşind să câştige derbiul cu numărul 124 dintre cele două grupări bucureştene printr-un gol marcat de Gabriel Torje în minutul 62.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult