Acasa Sport-AutoSport Gigi Becali ciuruit de Dumnezeu

Gigi Becali ciuruit de Dumnezeu

scris de Ziua Veche
135 Afisari

 

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat, joi, ca se considera vinovat de esecul echipei sale din meciul cu Dinamo, din cauza trufiei de care a dat dovada in ultimele doua saptamani. El a spus ca nu va lua nicio masura impotriva jucatorilor „ros-albastri” sau a antrenorului Mihai Stoichita, informeaza Mediafax.


„Asta e fotbalul, a trecut supararea. Sunt lucruri de invatat, eu trebuie sa ma schimb, trufia… M-am bazat ca am echipa mai buna ca ei si am fost trufas doua saptamani ca ii ciuruiesc. Dumnezeu a spus ‘Stai sa vezi tu, chiar daca ai echipa mai buna, nu o sa joace nimic, ca sa vezi cum te ciuruiesc ei pe tine ca sa nu mai fii trufas, sa fii smerit’. Asta trebuia sa fac. Altfel, nu-mi explic cum a dormit echipa pe teren, a fost ceva supranatural. Nu s-a mai intamplat asa ceva, nicio echipa n-am vazut asa, nu doar pe Steaua, sa stea pe teren si sa doarma. N-am nicio problema cu Stoichita, eu sunt vinovatul. Dumnezeu mie mi-a dat palma, nu lui Stoichita. „, a spus Becali. Gigi Becali este increzator insa ca daca va da dovada de smerenie Steaua va castiga campionatul. „Ce masuri sa iau dupa meciul de aseara? Impotriva lui Dumnezeu? Eu sunt vinovatul, totul a fost din cauza mea. Dumnezeu m-a dus la puscarie doua saptamani, ca eram prea vagabond, mi-a zis ca o sa doarma echipa cu Dinamo, dar tot mie imi da campionatul daca sunt smerit. Aseara mi-a dat o palma, ca la puscarie, sa ma cuminteasca, pe urma sa nu fac iar nebunii”, a mai spus Becali.

0 comentariu

oblioo 21-08-2010 - 00:12

Tot astia erau si acum 20 de ani. Ii tin minte foarte bine. Corneliu Vadim Tudor tot liderul PRM este ? Iar Mugur Isaresu este tot guvernatorul Bancii Nationale ? Astia mai au putin si-l depasesc pe Ceausescu, dar in colectiv….

oblioo 21-08-2010 - 00:25

A supravietuit Ceaucescu, s-a mai schimbat ceva ??? Sau anchilozare si ciment in cap, ca pe vremuri….

oblioo 21-08-2010 - 00:47

45 de miliarde de euro. Cu atat a contribuit Romania, net, la bugetul IMPERIULUI. Bugetul pentru pensii a fost anul trecut de 2,7 miliarde de euro. Taxa perceputa de IMPERIU a fost de 16,666666667 mai mare decat bugetul pensiilor. A tuturor pensiilor, simtite sau nesimtite !!!!!
Dar, copilul care nu plange, nu primeste tata ! Moare in tacere. Cine nu protesteaza, inseamna ca este de acord ! Asta este prima regula a NOII ORDINI MONDIALE. Si, sluga buna nu duce lipsa de stapani !! ( Courtesy of Europenuul)

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS