Acasa Sport-AutoSport Gigi Becali: „Îmi iau cetăţenie în altă ţară! Nu scapi de ăștia, sunt ca râia!”

Gigi Becali: „Îmi iau cetăţenie în altă ţară! Nu scapi de ăștia, sunt ca râia!”

scris de Misu Andrei
101 afisari

Gigi Becali a dezvăluit azi că ia în calcul varianta de a părăsi România, deoarece se simte persecutat. Finanțatorul celor de la FCSB a fost acuzat de spălare de bani și se simte vânat de procurori.

„Borcea nu mai revine niciodată în viaţă lui în fotbal, nu mai face în viată lui fotbal. A făcut 5 ani de puşcărie de la fotbal, nu-i mai trebuie. Uite eu, de exemplu. Am făcut 0, nimic, şi procurorul mă acuză de spălare de bani. Îmi iau cetăţenie în altă ţară, îmi iau doar drept de şedere în România. Chiar dacă nu faci nimic, nu scapi de ăştia, sunt că râia! Aici doar stau, atât!

Traian Băsescu nu îl graţiază pe Gigi Becali

Eu am dat 60 de milioane donaţii, am ajutat oameni cu dizabilităţi, copii, am luat vaccinuri. Când speli bani, îţi rămâne şi ţie ceva. Mie ce mi-a rămas? Am cumpărat aparatură la spitale de stat, milioane de euro. Am dat 45 de milioane donaţii. Mai sunt acuzat că am schimbat lei în euro şi i-am pus în alt cont, cică am spălat banii. Nu poţi să pui lei cu euro în acelaşi cont, banca mută banii. Va daţi seama în ce ţară trăim?

Procurorul nu e bătut în cap, dar are atâta răutate încât are mintea întunecată. O să-l pun eu la punct! Dacă nu pot să-l pun la punct, plec din ţara asta! Minciunile şi mizeriile pe care le-a scris în ordonanţa aia, băi, tată… Am vrut să fac o conferinţă de presă, dar mai stau. Nimeni altcineva nu e acuzat de spălare de bani, iar eu care am dat donaţii am spălat banii”, a spus Becali, la ProX.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS