Acasa Sport-AutoSport Gigi Becali l-a anunţat pe Roni Levi ca antrenor la Steaua

Gigi Becali l-a anunţat pe Roni Levi ca antrenor la Steaua

scris de Șt. C
2 afisari

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat vineri într-o conferinţă de presă că fostul tehnician al Unirii Urziceni, israelianul Roni Levi, este noul antrenor al echipei din Bulevardul Ghencea.

roni_levi_este_antrenor_la_Steaua

Roni Levi

Roni Levi este noul antrenor al Stelei, a fost omul care în momentul când l-a sunat Mihai Stoica a spus că în prezent lucrează la o echipă, dar dacă e vorba de Steaua vine. Negocierile au durat foarte puţin pentru că pe el îl interesa Steaua„, a spus Becali, potrivit de Mediafax.

Levi are contract cu Steaua pe un an şi în cazul câştigării titlului acesta i se va prelungi automat, iar salariul i se va dubla. Există posibilitatea ca Levi să continue la Steaua şi în cazul încheierii sezonului pe locul doi.

Roni Levi a antrenat, din ianuarie 2011, formaţia Beitar Ierusalim, cu care a încheiat campionatul pe locul 11 în prima ligă israeliană.

În returul ediţiei 2009/2010 şi în primele patru etape ale campionatului următor, el a fost antrenorul Unirii Urziceni.

Roni Levi, în vârstă de 44 de ani, fost internaţional israelian, a antrenat, între 2003 şi 2008, echipa Maccabi Haifa, iar în turul ediţiei 2009/2010 pe Maccabi Petah Tikva. Cu Levi la conducerea tehnică, Unirea Urziceni a încheiat sezonul 2009/2010 al Ligii I pe locul doi, obţinând calificarea în turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

1 comentariu

Parpanghel .. Levi cautzi rommny ... 11-06-2011 - 13:06

Hay, ca asta intrece orice masura! La Ber-ber kka.li Leviiii!Lovit rau la kapp!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult