Acasa Sport-AutoSport Gigi Becali: „Eu cu Hrebenciuc si Nastase l-am tinut pe Dragomir la Liga”

Gigi Becali: „Eu cu Hrebenciuc si Nastase l-am tinut pe Dragomir la Liga”

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a povestit, joi, ca in urma cu mai multi ani a facut o interventie politica pe langa Nastase si Hrebenciuc pentru ca Dumitru Dragomir sa-si pastreze functia de presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), precizand ca el a cerut o singura data ajutorul presedintelui LPF, informeaza Mediafax.


„Cum poti sa-i faci asa ceva unui om datorita caruia ai tu tot. Tot ce are el, toata averea lui o are datorita mie. Poate nu chiar toata, dar 75 la suta sigur. Pentru ca daca eu nu-l tineam la Liga, cu Hrebenciuc si cu Nastase, acum sapte ani sau cat era de atunci, el nu mai avea averea asta. El a facut totul numai din fotbal. Bine mai, daca el a facut totul din fotbal, trebuie sa-i respecti pe oamenii din fotbal, nu sa dai cu barda. Eu i-am spus, ca prieten, sa ia teren pentru fiul sau din banii Ligii. Steaua a semnat prima si i-am spus ca semnam toate cluburile, iar el imi face mie de-astea. Eu l-am tinut, la doua noaptea, m-am intalnit la un casino cu el si mi-a spus ca e ‘curatat’ si ca nu mai are nicio sansa. Eu fiind prieten cu Hrebenciuc, mi-am permis si am fost la usa la el si i-am spus despre Mitica. Erau 14 cluburi impotriva lui. Hrebenciuc a sunat la Nastase si a rezolvat problema. Nastase a schimbat totul pana dimineata. Eu l-am tinut. Daca el nu tine cont de asta, atunci ce mai are sfant? Inseamna ca are ceva la bibilica”, a declarat patronul Stelei.

Gigi Becali a precizat ca o singura data i-a cerut ajutorul lui Dragomir: „A intrecut orice masura. Te mai certi cu un om, te mai impaci cu el, dar acum cu cine sa te mai impaci? Eu nu i-am cerut niciun favor niciodata. O singura data, cand nu eram oficial, m-au ajutat, iar pentru atunci m-am achitat cu varf si indesat. El acum incearca sa-si arate forta, nu vrea sa ma intimideze, pentru ca stie ca nu poate cu mine. El era un om foarte abil, dar acum a luat-o razna. Daca erau alte vremuri, ii dadeam eu 10-20 de mii si ii spuneam sa-mi taie amenda, dar acum mi-e frica. Nu mai dau„.

0 comentariu

asdasd 21-09-2010 - 15:13

sunteti niste rasuri penale,aruncati niste speculatii care vreti sa tina loc de chestii adevarate

XKL 30-09-2010 - 18:58

A CAUTAT CINEVA ADEVARUL. DOVEZI CONCRETE. CUM VA PERMITETI SA JUDECATI UN OM CARE DACA VETI CAUTA ASA CUM TREBUIE …AFLATI CA E NEVINOVAT. DAR SUNTETI COMOZI SI INDIFERENTI… CA SI SISTEMUL JUDICIAR. ASTA NE E TARA. E TRIST DAR ADEVARAT!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult