Acasa rss 1asig Gimnasta Larisa Iordache, cetățean de onoare al Capitalei

Gimnasta Larisa Iordache, cetățean de onoare al Capitalei

scris de C.S.
19 afisari

Gimnasta Larisa Iordache a primit titlul de cetățean de onoare al Capitalei, printr-un proiect de hotărâre adoptat de consilieri în ședința de luni.

Gimnasta Larisa Iordache, cetățean de onoare al Capitalei.

Larisa Iordache a mulțumit edilului general, consilierilor municipali și Primăriei sectorului 3 pentru susținerea pe care i-au acordat-o, exprimându-și speranța să nu dezamăgească de acum înainte.

„Am făcut o scrisoare către CGMB cu propunerea de a te declara cetățean de onoare al orașului București”, declara pe 11 iunie edilul sectorului 3, Robert Negoiță, cu prilejul unui eveniment menit să recompenseze performanțele acesteia.

Gimnasta a primit o diplomă din partea Primăriei sectorului 3 și un CEC de 3.000 de euro din partea unor sponsori. Robert Negoiță este de părere că trebuie apreciat tot ceea ce înseamnă valoare și a subliniat nevoia de exemple.

„Cu toții avem nevoie de repere. De aceea am vrut să punem în valoare o reală comoară pe care o avem noi în sectorul 3, și anume Larisa Iordache, și să o dăm drept exemplu, să înțeleagă toți copiii că, dacă muncesc și sunt serioși, pot face performanță și pot ajunge ca ea. Larisa Iordache este și trebuie să fie conștientizată drept un reper, un ideal către care să tindă copiii”, a spus primarul sectorului 3.

2 comentarii

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 01-07-2014 - 02:45

“Cu toții avem nevoie de repere. De aceea am vrut să punem în valoare o reală comoară pe care o avem noi în sectorul 3, și anume Larisa Iordache, și să o dăm drept exemplu, să înțeleagă toți copiii că, dacă muncesc și sunt serioși, pot face performanță și pot ajunge ca ea. Larisa Iordache este și trebuie să fie conștientizată drept un reper, un ideal către care să tindă copiii”, a spus primarul sectorului 3.

————–

Iar Larisa nu o sa faca nimic decit o sa se kce pe vorbele tale de nemernic ce esti, sarlatanule, hotule, baronule, cicoiule, nenorocitule de Negoita.

Vorbele acestui nemernic de primar de secot sunt chintesenta limbii de lemn a unui politician roman bun de facut mititei sau cirnati pentru catei si pisici. Stie acest nemernic de Negoita cit ii trebuie unui copil ca sa creasca decent ? 300 de euro pe luna ? Ca, daca ai noroc, cam atita iei pe luna in economia asta sclavagista romaneasca. Ce faci, ma, nenorocitule cu 300 de euro pe luna ca nici pe intretinere nu-ti ajung ! Asa si cu Ponta, se lauda ca a mai dat cinci lei la pensii. Poti sa dai si o suta de lei in plus la pensii ca tot de cacat sunt ensiile romanesti. Toata presa a preluat ȚstireaȚ ca salariile si pensiile romanesti sunt cu 13 ani in urma Poloniei, iar Polonia e cu 50 de ani in urma Europei occidentale. Deci, cam acolo sunem noi, tara lui Decebalus per Scorillo ! Da ? Tara lui fu.tevint Ponta si al lighioanelor lui imputite.

Azi, adica 1 iulie 2014, TOATA ROMANIA SPERA sa-l vada pe borfasul si nemernicul de Voiculescu dupa gratii. Daca s-ar da verdictul astazi, am avea cea mai frumoasa zi de dupa 22 decembrie 1989. Sa speram, ca ultima bariera a statului de drept romanesc, Justitia, va reusi sa-l bage pe porcul asta imputit la pirnaie ca sa moara acolo de inima rea, si o data cu el tot neamul lui si trustul lui de care ne rugam sa se aleaga praful si pulberea.

Ziarul Ziua Veche nu sufla un cuvint de MEGA SCANDALUL cu presedintele CNA-ului, Laura Georgescu, o spurcaciune cum nu s-a mai vazut pe planeta asta, dospita la fabrica de cadre a psd-ului, O inculta, o țață imputita, o analfabetă, o mizerabila, la propriu, care a dat pe rât cele mai mizerabile dar si adevarate ”sentinte” privindu-i pe multi moguli ai celor mai infecte si mizerabili televiziuni din Romania, Ghiță si Felix turnatorul.

Deci, inca o data, stirile venite din realitatea romaneasca imi dau dreptate cind spun ca traim intr-o tara de kkat, cu oameni de kkat, o țară aflată intr-un ultim stadiu de dezintegrare. Aflam la ultimul Bac, cum profesori si inspectori ai ministerului invatamintului traficau notele la bac cu sume prestabilite si standar. 400 de euro pentru nota 6 la mate, 600 de euro pentru un 6 la romana, etc. Cum se facea treaba ? Extraordinar de interesant. Profesorii spagari taiau cu pixul paragrafele gresite din teza si le corectau cu scrisul lor. Unde, nă, s-a mai vazut asa ceva ? In ce țară de pe mapamondul asta ? Mai meritam noi sa fim o țară in conditiile astea ? Daca la acest nivel se merge pe șpagă, pe furt la un așa nivel incit un inspctor a fost ”călcat” de procurorii DNA si s-au gasit la el in casă 10 mii de euro cash, și liste cu nume și sume care trebuiau ”rezolvate”. Da ? Ce poți să spui despre o țară unde se intimplăp astfel de evenimente ? Mai poti să spui : sunt mândră că sunt româncă ? Poate doar daca esti schizofrenica, cumva ! Da ? Și toată chestia asta s-a găsit in orasul Arad, dar, toata Romania stie ca astfel de lururi sunt PEFECT normale pe intreg teritoriul tarii. va dati seama ce-o fi fost în Vrancea, spre exemplu ? Doamne, doamne ! Toti vrincenii sunt de nota zece, bre ! Daca s-ar da un bac pe bune, eu cred ca promovabilitatea ar fi sub 3%, exact procentul de romani supravietuitori mirlanimii si scursorilor. Da ? Asta este Romania. Oglinda nu minte ! Traim in tara in care fiecare cetatean ar trebui sa-si facă harakiri, daca ar fi cit de cit onesti ! Hm ! Onesti ! Nu orasul Onesti, ci onesti de la ”onestie”, adica cinste. Da ?

Antibasistul 01-07-2014 - 08:13

Baga-ti in cur PROPAGANDA MINCINOASA BASISTA SI DISPARI!!!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult