Acasa Sport-AutoSport Gimnastele „de aur” se retrag. Sandra Izbaşa vrea şi ea să renunţe

Gimnastele „de aur” se retrag. Sandra Izbaşa vrea şi ea să renunţe

scris de Laurentiu Banches
2 afisari

Deţinătoarea a trei medalii olimpice de aur, Sandra Izbaşa a declarat că doreşte să îşi încheie cariera la numai 22 de ani, după un sezon 2012, ce i-a adus aurul la Londra.

Gimnastele „de aur” se retrag. Sandra Izbaşa vrea şi ea să renunţe

Sandra Izbaşa şi-a motivat decizia prin lipsa motivaţiei şi dorinţa de a petrece mai mult timp alături de familie, adăugând şi că a avut un an 2012 „aproape perfect”, de care este foarte mulţumită. Sandra a declarat pentru Dolce Sport că „”Nu e vorba că nu mă simt respectată, pur şi simplu nu există motivaţie. Nu spun acum că eu sunt bătrână, dar pur şi simplu, cum am spus, vreau să mă dedic familiei, pentru că am stat departe de ea 10 ani şi atâta timp cât mai trăiesc, vreau să fiu alături de cei din familie!”. „Mă bucur însă că mi-am îndeplinit obiectivele pe care mi le-am propus. Mă bucur că mi-am revenit după o mică accidentare în februarie, nu mi-aş fi dorit sincer să nu prind aceasta Olimpiadă, pentru că am muncit destul de mult pentru ea” a mai precizat gimnasta română.

Astfel, după Cătălina Popor şi Diana Chelaru, care şi-au anunţat deja retragerea, o altă campioană are şanse mari să le urmeze. Sandra Izbaşa are în palmares trei medalii olimpice de aur şi alte două de bronz, câştigate la JO din 2008 de la Beijing şi din 2012 de la Londra, dar şi 10 medalii la Europene (din care 5 de aur) şi 3 la Campionatele Mondiale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult