Acasa Sport-AutoSport Guardiola lasă Manchester City pentru cea mai iubită echipă din lume

Guardiola lasă Manchester City pentru cea mai iubită echipă din lume

scris de Misu Andrei
187 Afisari

Clubul Manchester City a fost acuzat de oficialii Premier League că a încălcat de peste 100 de ori regulamentul fair-play-ului financiar. Această situație va duce la plecare antrenorului Pep Guardiola, susține presa spaniolă.

Josep-Guardiola

Tehnicianul a afirmat încă de anul trecut că, dacă va afla că a fost mințit de conducere în legătură cu finanțele clubului, își va da demisia a doua zi. Deocamdată, Pep Guardiola așteaptă rezultatele investigației, după care va anunța ce va face pe viitor. Conform presei spaniole, el va prelua naționala Braziliei.

Antrenorul catalan este dorit pe banca naționalei Selecao, în locul lui Tite, care a demisionat după Cupa Mondială 2022, scrie sport.es. Guardiola a mai fost dorit pe banca Braziliei și în trecut, însă a preferat să rămână la Manchester City. Acum, odată cu marile probleme întâmpinate de campioana Angliei, Federația Braziliană de Fotbal a reluat discuțiile cu tehnicianul de 52 de ani.Jurnaliștii de la Sport scriu că „Pep Guardiola este prima opțiune a Federației Braziliene de Fotbal, după criza apărută la Manchester City, club care este implicat într-unul dintre cele mai mari scandaluri din istoria fotbalului englez”. Brazilienii vor aștepta până în luna iunie pentru a-și numi viitorul selecționer, ceea ce înseamnă că, teoretic, Pep Guardiola își va putea încheia sezonul la cârma lui Manchester City.

Brazilia caută în premieră selecționer străin

Brazilia rămâne decisă să rupă tradiția și să-și aducă un selecționer străin, care să modernizeze întreaga structură sportivă, care include și echipele de tineret. Conducerea lui Manchester City se așteaptă ca Guardiola să plece, mai ales că antrenorul i-a avertizat pe englezi încă de anul trecut că va demisiona dacă va afla că a fost mințit în legătură cu finanțele clubului„, mai susține sport.es.

Pep Guardiola mai are contract cu Manchester City până în vara anului 2025.

Luni, oficialii primului eșalon britanic au anunțat pe site-ul oficial că Manchester City este subiectul unei anchete ample, desfășurate din decembrie 2018 și până recent, scrie DigiSport.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS