Acasa Sport-AutoSport UPDATE. Hagi, antrenor la naţională. Iordănescu, director coordonator

UPDATE. Hagi, antrenor la naţională. Iordănescu, director coordonator

scris de M.A.
468 Afisari

UPDATE 15,35. Antrenorul Gheorghe Hagi a declarat joi, dupa o discutie cu presedintele FRF, Mircea Sandu, ca nu este dispus sa preia în acest moment echipa nationala si ca nu stie daca oferta federatiei ramâne valabila la sfârsitul actualei campanii de calificare la turneul final al Campionatului European.

„A fost doar o discutie si am zis ca luni trebuie sa ne mai vedem o data sa vedem în ce parte e decizia. Am discutat mai multe aspecte si vom vedea. Eu ma gândesc ca este o situatie importanta si încerc sa gândesc foarte bine ce decizie voi lua. Nu s-a discutat de o oferta, ci doar de un lucru. Eu am decis sa nu mai iau o decizie de pe drum, când lucrurile sunt începute. Nu doresc asta. Nu comentez în plus. E un aspect delicat si de asta am discutat acum. Cu siguranta nu voi prelua o echipa care a început drumul. Vom vedea daca cei de la federatie ma vor astepta. A ramas sa mai discutam. Imediat nu voi fi antrenor, iar pâna nu se termina, nu intra în discutie”, a declarat Hagi, la iesirea de la Casa Fotbalului, unde a stat circa doua ore.

„Campania este la jumatatea drumului, decizia lui Hagi este ca nu preia dupa drum lucrurile începute de altii”, a tinut el sa concluzioneze.

–––––––––

Tehnicianul Gheorghe Hagi a acceptat, joi, după o discuţie cu preşedintele FRF, Mircea Sandu, funcţia de selecţioner al primei reprezentative, iar Anghel Iordănescu va ocupa postul de director coordonator al loturilor naţionale, au declarat pentru MEDIAFAX surse din cadrul FRF.

Gheorghe Hagi

„Azi, Hagi a acceptat funcţia de selecţioner, în urma unei discuţii cu Mircea Sandu, iar Iordănescu va ocupa postul de director coordonator„, au declarat pentru Mediafax sursele citate. Gheorghe Hagi se află la al doilea mandat ca selecţioner al echipei naţionale după ce a ocupat acelaşi post în 2001.

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, sâmbătă, pe site-ul oficial, că Răzvan Lucescu a renunţat la funcţia de selecţioner al naţionalei. „În cursul dimineţii zilei de azi, 4 iunie, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, domnul Mircea Sandu, a avut o întâlnire cu domnul Răzvan Lucescu, acesta din urmă informându-l pe şeful FRF că renunţă la funcţia de selecţioner, decizie care intră în vigoare imediat. Astfel, se încheie un mandat care a început la 6 iunie 2009, cu un 1-0, în deplasare, contra Lituaniei, în preliminariile Cupei Mondiale FIFA 2010, ultimul joc, 3-0 cu Bosnia-Herţegovina, parafând un bilanţ de 21 de meciuri, dintre care 7 victorii, 7 egaluri şi 7 înfrângeri. Aceasta înseamnă că echipa va fi condusă, la apropiatele meciuri amicale din America de Sud, contra Braziliei (Sao Paulo, 7 iunie) şi Paraguayului (11 iunie), de antrenorul principal al echipei naţionale de tineret Under 21, Emil Săndoi”, se arată în comunicatul FRF.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult