Acasa Sport-AutoSport Hagi revine la Galatasaray

Hagi revine la Galatasaray

scris de Ziua Veche
4 afisari

Tehnicianul român Gheorghe Hagi a semnat, vineri, în cantonamentul de la Florya, un contract cu gruparea turcă Galatasaray, informează site-ul oficial al clubului din Istanbul.

 

Alături de Hagi, la evenimentul de la Florya va participa şi fostul său coechipier, turcul Tugay Kerimoglu, care va fi antrenor secund. Potrivit ajansspor.com, citat de Mediafax, Hagi a ajuns joi la un acord cu oficialii clubului Galatasaray şi va semna un contract pe o perioadă de un an şi jumătate, deşi tehnicianul român ar fi dorit o înţelegere pe doi ani şi jumătate. El îl va înlocui pe olandezul Frank Rijkaard, care şi-a reziliat, miercuri, contractul cu Galata, în urma rezultatelor slabe înregistrate. După renunţarea la colaborarea cu Rijkaard, Galatasaray a negociat cu fostul selecţioner al Turciei, Fatih Terim, dar acesta a refuzat oferta clubului turc. În sezonul 2004/2005, Hagi şi Galatasaray au câştigat Cupa Turciei, după victoria obţinută în finala disputată cu Fenerbahce Istanbul, scor de 5-1. Gheorghe Hagi a evoluat pentru Galatasaray în perioada 1996-2001, jucând în 167 de partide şi marcând 79 de goluri în toate competiţiile. Alături de gruparea turcă, Hagi a câştigat, ca jucător, patru titluri de campion al Turciei (1997, 1998, 1999 şi 2000) şi două cupe ale Turciei (1999 şi 2000). De asemenea, în 2000, alături de Galatasaray, a cucerit Cupa UEFA şi Supercupa Europei.

0 comentariu

Rasputin 01-09-2010 - 14:43

Mircea Snegur l-a avut în mînă pe Smirnov.
L-a eliberat, fără judecată!
Pentru ce sumă?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult