Acasa Sport-AutoSport Hagi s-a sucit. Nu mai vrea la Naţională

Hagi s-a sucit. Nu mai vrea la Naţională

scris de M.A.
112 Afisari

 Hagi va da luni răspunsul final privitor la preluarea naţionalei. La ieşirea de la întâlnirea cu Mircea Sandu el a declarat că ar dori să devină selecţioner după încheierea calificărilor la Euro 2012.

Gheorghe Hagi nu mai vrea la Nationala

A fost doar o discuţie şi am zis că luni trebuie să ne mai vedem o dată să vedem în ce parte e decizia. Am discutat mai multe aspecte şi vom vedea. Eu mă gândesc că este o situaţie importantă şi încerc să gândesc foarte bine ce decizie voi lua. Nu s-a discutat de o ofertă, ci doar de un lucru. Eu am decis să nu mai iau o decizie de pe drum, când lucrurile sunt începute. Nu doresc asta. Nu comentez în plus. E un aspect delicat şi de asta am discutat acum. Cu siguranţă nu voi prelua o echipă care a început drumul. Vom vedea dacă cei de la federaţie mă vor aştepta. A rămas să mai discutăm. Imediat nu voi fi antrenor, iar până nu se termină, nu intră în discuţie. Campania este la jumătatea drumului, decizia lui Hagi este că nu preia de pe drum lucrurile începute de alţii„, a declarat Hagi.

Joi dimineaţă, Hagi a purtat discuţii cu Mircea Sandu, iar primele semne au fost că şi-a dat acceptul de a deveni imediat selecţionerul României.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS