Acasa rss 1asig Halep – Mă simt extraordinar să fiu numărul doi mondial

Halep – Mă simt extraordinar să fiu numărul doi mondial

scris de Șt. C
0 afisari

Simona Halep afirmă, într-un scurt clip video publicat pe o rețea de socializare, că se simte extraordinar ca a doua jucătoare a lumii.

Simona Halep vs. Sabine Lisickii

Simona Halep

”De când am câștigat turneul de la București am rămas în țară și m-am antrenat în fiecare zi. Mă simt extraordinar să fiu numărul doi mondial, pentru că e mereu plăcut să fi în top trei. Mulțumesc tuturor fanilor pentru susținere”, afirmă Halep în clipul distribuit pe pagina sa oficială de Facebook.
Simona Halep a urcat un loc și este a doua jucătoare de tenis a lumii de luni, potrivit clasamentului WTA, la o diferență consistentă de liderul Serena Williams.

Halep (22 ani), la cea mai bună clasare a unei românce în ierarhia WTA, este la 2.365 de puncte de americancă și are un avans de 220 de puncte față de a treia clasată, chinezoaica Na Li (accidentată), care va rata mai multe turnee, inclusiv US Open. Simona are 855 de puncte mai mult decât jucătoarea aflată pe locul 4, Petra Kvitova.

Simona Halep va participa săptămâna aceasta la turneul WTA de la Cincinnati (SUA), unde este a doua favorită, urmând să intre direct în turul secund, împotriva învingătoarei dintre Kirsten Flipkens (Belgia) și Polona Hercog (Slovenia).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult