Acasa Sport-AutoSport Halep s-a retras de la turneul de la Moscova

Halep s-a retras de la turneul de la Moscova

scris de M.A.
58 afisari

Simona Halep, numărul 1 mondial, s-a retras, marţi, de la turneul de la Moscova, unde urma să intre în competiţie miercuri. Simona Halep, numărul 1 mondial, a afirmat, pe Twitter, că şi-a dorit foarte mult să joace la turneul de la Moscova, însă are în continuare dureri de spate şi nu doreşte să-şi asume riscuri care nu sunt necesare.

„Mi-am dorit foarte mult să joc aici, la Moscova, dar, din păcate, am în continuare dureri la spate şi nu vreau să-mi asum riscuri care nu sunt necesare. E dezamăgitor să mă retrag, dar ştiu că e important să pun sănătatea mea pe primul plan. Urez mult succes acestui turneu”, a scris Halep, pe Twitter.

Halep a fost înlocuită de jucătoarea greacă Valentini Grammatikopoulou, numărul 170 mondial.

Românca ar fi trebuit să intre în competiţie, miercuri, în turul doi, contra rusoaicei Anastasia Pavliucenkova.

Luni, Simona Halep a declarat că, din cauza problemelor la spate, nu ştie dacă va putea juca la Kremlin Cup şi la Turneul Campioanelor, ultimele competiţii din acest sezon pentru ea.

Halep a anunţat, la 2 octombrie, că a suferit o hernie de disc, astfel că participarea ei al competiţii până la finalul anului era sub semnul întrebării.

Turneul Campioanelor, competiţie la care participă cele mai bune opt jucătoare din acest an, se va disputa între 21 şi 28 octombrie, la Singapore.

WTA a confirmat, luni, faptul că Simona Halep va fi numărul 1 mondial la finalul anului, pentru a doua oară consecutiv, indiferent de rezultatele pe care le va obţine la turneul de la Moscova şi la Turneul Campioanelor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult