Acasa Sport-AutoSport Handbal: Căpitanul României, Valentina Ardean-Elisei se retrage un an – vezi de ce

Handbal: Căpitanul României, Valentina Ardean-Elisei se retrage un an – vezi de ce

scris de Laurentiu Banches
16 afisari

Căpitanul naţionalei de handbal feminin a României, Valentina Ardean-Elisei a anunţat că  este însărcinată şi că se retrage astfel temporar din handbal.

Valentina Ardean Elisei este insarcinata, astfel ca se va retrage un an din handbal (foto:sportrevolution.ro)

Jucătoarea de handbal de la campioana Oltchim Râmnicu-Vâlcea, Valentina Ardean-Elisei a anunţat, potrivit realitatea.net, că ştie de sarcină de 3 săptămâni, dar sportiva care a împlinit recent 30 de ani a preferat să ţină vestea secretă o vreme. Valentina a ţinut să îşi asigure fanii personali şi pe susţinătorii naţionalei de handbal feminin a României că nu se gândeşte să renunţe la handbal după ce va naşte.

Handbalista a declarat că nu şi-a pus problema sexului copilului şi nici a numelui, afrimând că tot ce îşi doreşte este ca viitorul copil să fie sănătos. Ea a precizat că la revenirea în handbal îşi doreşte să fie „mai bună ca până acum”. În ultimele şase sezoane, în care  Valentina Ardean-Elisei a evoluat la campioana Oltchim Râmnicu Vâlcea, sportiva a jucat finala Ligii Campionilor în 2010 şi a câştigat Trofeul Campioanelor, şase titluri naţionale, două Cupe ale României, Supercupa României şi Cupa Cupelor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult