Acasa Sport-AutoSport Handbal feminin: HCM Baia Mare – Gyor ETO , scor 21-33 (video)

Handbal feminin: HCM Baia Mare – Gyor ETO , scor 21-33 (video)

scris de Z.V.
4 afisari

Vicecampioana României la handbal feminin, HCM Baia Mare a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, de campioana Ungariei, Gyor ETO, cu scorul de 33-21 (16-10), în cea de-a doua partidă din grupa A a Ligii Campionilor.

Handbal feminin: HCM Baia Mare - Gyor ETO , scor 21-33

Handbal feminin: HCM Baia Mare - Gyor ETO , scor 21-33

Deși a menținut constant o diferență de maximum cinci goluri față de campioana Europei, HCM Baia Mare a picat fizic în repriza secundă, când execuțiile tehnice ale adversarelor au făcut diferneța. Heidi Loke și Anita Gorbicz au fost cele mai bune marcatoare ale partidei, în care portarul Cetățeanu a făcut minuni între buturile lui HCM.

În primul meci din grupa A, HCM Baia Mare a cedat, în deplasare, în faţa campioanei Germaniei, Thuringer HC, cu scorul de 29-36 (15-18), în timp ce Gyor ETO, deţinătoarea trofeului, a trecut de Hypo Viena, cu 41-22 (21-11). Maghiarele sunt favorite la cucerirea unui nou titlu.

Al doilea meci din grupa A, contând pentru etapa secundă, va avea loc duminică, între Hypo Viena şi Thuringer HC. Gyor ETO are maximum de puncte după două meciuri, 4, în timp ce HCM Baia Mare rămâne cu zero puncte. De altfel, româncele vor avea o misiune grea în această grupă.

Pentru HCM Baia Mare urmează „dubla” cu Hypo Viena, pe teren propriu, în 19 octombrie şi în deplasare, în 2 noiembrie, confruntarea de pe teren propriu, cu Thuringer HC din 9 noiembrie şi ultima partidă din grupă, în 16 noiembrie, pe terenul celor de la Gyor. Primele două clasate se vor califica în faza următoare.

MARCATOARE

HCM Baia Mare – Tătar 5 goluri, Geiger 3, Nechita 3, Marin 3, Rudics 3, Buceschi 2, Puiu 1, Oltean 1

Gyor ETO – Loke 9 goluri, Gorbicz 6, Amorim 6, Szepesi 4, Bognar-Bodi 3, Bulatovici 2, Kovacsics 1, Hornyak 1, Orban 1.

VEZI AICI GOLURILE

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult