Acasa Sport-AutoSport Handbal feminin: Naţionala României, invinsă de Serbia

Handbal feminin: Naţionala României, invinsă de Serbia

scris de Marius Bâtcă
5 afisari

Naţionala de handbal feminin a României a înregistrat joi prima înfrângere din preliminariile Campionatului European din 2012.

Handbal feminin Romania Naţionala noastră a fost învinsă de cea a Serbiei joi, la Zajecar, cu scorul de 29 la 27, după ce a fost condusă şi la pauză cu 17 la 11.

Aceasta a fost a treia partidă disputată de naţionala României în grupa a doua a preliminariilor Campionatului European din 2012. În primele două meciuri din grupă, tricolorele au învins Portugalia cu 35 la 24 şi Grecia cu 38 la 18, informează Mediafax.

Antrenorul Radu Voina a decis să convoace pentru jocul cu Serbia mai multe sportive tinere la reprezentativă, în perspectiva formării unei echipe cât mai competitive la turneul preolimpic din Franţa.

Pentru Serbia au marcat: Lekici 8 goluri, Dmitrovici 7 goluri, Filipovici 4 goluri, Bartosici 3 goluri, Krpez 2 goluri, Pop Lazici 2 goluri, Matici 2 goluri şi Erici 1 gol.

Pentru România au marcat: Băbeanu 5 goluri, Zamfir 4 goluri, Nechita 4 goluri, Brădeanu 3 goluri, Ani-Senocico 3 goluri, Ardean-Elisei 2 goluri, Manea 2 goluri, Farcău 2 goluri, Hotea 1 gol şi Ciuciulete 1 gol.

În grupa a doua a preliminariilor Campionatului European din 2012 conduce Serbia, care are 6 puncte, urmată de România, care are 4 puncte, Portugalia, care are 2 puncte, şi Grecia, care nu are nici un punct.

Partida retur cu Serbia va avea loc sâmbătă, la Drobeta Turnu Severin la ora 18.00, iar ultimele două dispute din grupă vor avea loc în deplasare, cu Portugalia, pe 30 mai, respectiv cu Grecia, pe teren propriu, pe 2 iunie.

Primele două clasate din fiecare din cele şapte grupe se vor califica la turneul final al Campionatului European din Olanda, care este programat în intervalul 2-16 decembrie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult