Acasa Sport-AutoSport Handbal feminin:Oltchim Râmnicu Vâlcea, în grupa a 2-a principală a Ligii Campionilor

Handbal feminin:Oltchim Râmnicu Vâlcea, în grupa a 2-a principală a Ligii Campionilor

scris de Șt. C
1 afisari

Oltchim Râmnicu Vâlcea, campioana României la handbal feminin, a fost repartizată în grupa a 2-a principală a Ligii Campionilor, alături de Zvezda Zvenigorod (Rusia), Krim Mercator Ljubljana (Slovenia) şi Ferencvaros Rail Cargo Hungaria Budapesta, conform tragerii la sorţi efectuată marţi la sediul EHF de la Viena.

Handbal feminin:Oltchim Râmnicu Vâlcea, în grupa a 2-a principală a Ligii Campionilor

Handbal feminin:Oltchim Râmnicu Vâlcea, în grupa a 2-a principală a Ligii Campionilor

Zvezda Zvenigorod a câştigat grupa D, din care a făcut parte campioana europeană Buducnost Podgorica, Krim Ljubljana a fost pe locul 2 în grupa B, iar Ferencvaros a doua în grupa C. Meciurile din grupele principale sunt programate după următorul program: Etapa 1 – 2/3 februarie 2013; Etapa a 2-a – 9/10 februarie; Etapa a 3-a – 16/17 februarie; Etapa a 4-a – 2/3 martie; Etapa a 5-a – 9/10 martie; Etapa a 6-a – 16/17 martie.

Primele două clasate în grupele principale se califică pentru semifinalele Ligii Campionilor. Din grupa 1 principală fac parte Gyor ETO (Ungaria), Larvik HK (Norvegia), Buducnost Podgorica (Muntenegru) şi Randers HK (Danemarca).

În sezonul trecut, în grupa principală, Oltchim a învins-o de două ori pe Krim, cu 30-26 acasă şi 31-25 în deplasare. Zvezda Zvenigorod a fost adversara Oltchimului în ediţia 2009/2010, în grupe, când româncele au câştigat acasă (31-27), dar au pierdut în Rusia (26-27). Ultima confruntare cu unguroaicele de la Ferencvaros datează din ediţia 2007/2008, în grupe, când Oltchim s-a impus la Budapesta (32-22) şi acasă (34-28).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult