Acasa Sport-AutoSport Handbal: Naţionala feminină a României a ratat Olimpiada

Handbal: Naţionala feminină a României a ratat Olimpiada

scris de L.M.
1 afisari

Naţionala feminină de handbal a României a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Londra, după ce a fost învinsă de Muntenegru, cu scorul de 34-23 sâmbătă, la turneul preolimpic de la Lyon.

echipa nationala de handbal feminin

Handbal: Naţionala feminină a României a ratat Olimpiada (foto: Agerpres)

România mai are doar şanse pur teoretice de calificare la Olimpiadă, după acest eşec, în timp ce Muntenegru şi-a asigurat biletul pentru JO 2012.

Ultimele speranţe ale tricolorelor pentru a prinde Olimpiada, şi acelea foarte firave, se legau de o eventuală înfrângere a Franţei în meciul cu Japonia, de sâmbătă, care ar mai fi păstrat nişte şanse infime. Franţa a învins însă cu 30-17, acumulând patru puncte în clasament, la fel ca Muntenegru, în timp ce România şi Japonia rămân cu 0 puncte, înaintea meciului direct de duminică.

România a pierdut cu Franţa, vineri, scor 19-24. Duminică vor avea loc ultimele două meciuri, România-Japonia (15.15) şi Franţa-Muntenegru, dar rezultatele nu mai contează. Franţa şi Muntenegru s-au calificat la JO de la Londra.

Naţionala României a participat la JO în 2008, după 32 de ani de pauză, ocupând locul 7.

1 comentariu

Chris P. 28-05-2012 - 00:29

Romania a batut Japonia pana la urma dar in final ramane o prestatie sub asteptari si un rezultat pe masura.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult