Acasa rss 1asig Handbal: România, în semifinalele Campionatului Mondial Under-18

Handbal: România, în semifinalele Campionatului Mondial Under-18

scris de A.H.
3 afisari

România s-a calificat în semifinalele Campionatului Mondial de handbal feminin Under-18, din Macedonia, după ce a surclasat, miercuri, formația Olandei, cu scorul de 36-22 (22-12).

România, în semifinalele Campionatului Under-18.

România va juca în semifinale cu câștigătoarea meciului dintre Brazilia și Muntenegru (miercuri, ora 15,30), meciul fiind programat vineri, tot la Ohrid, de la ora 18,00.

Echipa antrenată de Aurelian Roșca și Gavril Kozma a controlat categoric meciul cu Olanda, care eliminase surprinzător în optimi formația Ungariei, iar la pauză tricolorele aveau un avantaj de zece goluri, care a crescut în repriza secundă până la 16 goluri, 35-19 (min. 55), pentru ca scorul final să fie de 36-22.

Bianca Maria Bazaliu a fost cea mai bună marcatoare a formației noastre, cu 12 goluri, celelalte fiind semnate de Cristina Laslo — 9, Lorena Ostase — 3, Alexandra Dindiligan — 3, Andreea Taivan — 2, Oana Maria Bucă — 2, Dana Abed-Kader — 2, Alina Ilie — 2, Iulia Maria Andrei — 1. Annika Noordink a fost cea mai bună realizatoare a batavelor, cu 5 goluri.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult