Helmuth Duckadam, operaţie dificilă, sănătatea, mulţumitoare | Ziua Veche
Acasa Sport-AutoSport Helmuth Duckadam, operaţie dificilă, starea de sănătate este “mulţumitoare”

Helmuth Duckadam, operaţie dificilă, starea de sănătate este “mulţumitoare”

scris de M.I.
20 afisari

Medicul Şerban Brădişteanu a declarat  că starea de sănătate a fostului portar Helmuth Duckadam este ‘mulţumitoare’, iar operaţia a decurs dificil, medicul exprimându-şi speranţa ca în aproximativ două săptămâni fostul internaţional al Stelei să înceapă recuperarea după intervenţia chirurgicală suferită.

‘Starea de sănătate a pacientului este mulţumitoare. Operaţia a decurs dificil, dar sper ca în final totul iese bine. Orice operaţie poate să atragă după sine şi complicaţii, sperăm să nu avem însă. Helmuth Duckadam mai suferă şi de alte afecţiuni, cum ar fi dislipidemie, diabet etc. Sper ca după două săptămâni să înceapă activitatea fizică. Duckadam va face şi fizioterapie‘, a spus dr. Brădişteanu pentru Agerpres. Medicul a precizat că este normal ca după o operaţie pacientul să aibă dureri pe care medicii încearcă însă să i le atenueze.  Brădişteanu a mai afirmat că Duckadam şi-a mişcat braţul, scrie şi vorbeşte şi va face eforturi fizice ca un om normal.

Helmuth Duckadam, preşedinte de imagine al clubului de fotbal Steaua, a fost operat, marţi, la Spitalul Floreasca, pentru anevrism la braţ, intervenţia chirurgicală încheindu-se după aproape nouă ore. Duckadam a fost internat săptămâna trecută la Spitalul de Urgenţă Floreasca, în Departamentul de chirurgie cardiovasculară, condus de prof. Şerban Brădişteanu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult