Acasa Sport-AutoSport Horia Tecău a fost premiat de FRT pentru finala de la Wimbledon

Horia Tecău a fost premiat de FRT pentru finala de la Wimbledon

scris de Laurentiu Banches
59 afisari

Triplul finalist la dublu masculin la Wimbledon, Horia Tecău, a fost recompensat de preşedintele FRT, Ruxandra Dragomir cu Trofeul de Excelenţă.

Horia Tecau a primit Trofeul de Excelenta din partea FRT pentru performanta de la Wimbledon (foto:curentul.ro)

Portdrapelul României la Jocurile Olimpice de la Londra, care încep pe 27 iulie, Horia Tecău a primit Trofeul de Excelenţă în seara zilei de duminică 8 iulie, la sosirea pe aeroportul Otopeni. Potrivit Agerpres, preşedintele FRT, Ruxandra Dragomir, care i-a înmânat trofeul acestuia, a declarat că “Horia Tecău este astăzi un model de urmat pentru miile de copii şi juniori care iubesc şi practică tenisul”.

Totodată ea a precizat că România este îndreptăţită să spere că va obţine o medalie la dublu masculin la Jocurile Olimpice unde va fi reprezentată de Horia Tecău, care va face echipă de această dată cu Adrian Ungur, care deşi a căzut pe locul 99 ATP, rămâne cel mai bine clasat român în acest clasament. Împreună cu colegul său obişnuit la dublu, suedezul Robert Lindstedt, Horia Tecău a câştigat 8 din cele 11 turnee în care a ieşit învingător în carieră.

La Wimbledon, însă Horia Tecău şi Robert Lindstedt, deşi favoriţi în finala cu perechea britanico – daneză Jonathan Marray/Frederik Nielsen au pierdut partida în 5 seturi, 6-4, -6-7, 7-6, 3-6. Aceasta a fost cea de-a treia finală pierdută la Wimbledon de cei doi după ce cele din 2010 şi 2011 în faţa perechilor Melzilor/Petzchner şi respectiv Bob şi Mike Bryan

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult