Acasa Sport-AutoSport Ianis Hagi a intrat definitiv în inimile fanilor lui Glasgow Rangers

Ianis Hagi a intrat definitiv în inimile fanilor lui Glasgow Rangers

scris de Misu Andrei
143 afisari

Ianis Hagi (21 de ani) a intrat definitiv în inimile fanilor lui Glasgow Rangers, după ce a reușit o dublă pe Ibrox Park, în victoria cu 3-2 în fața celor de la Braga.

Ianis Hagi, jucătorul săptămânii în Europa League?

Fotbalistul român a fost nominalizat de cei de la UEFA pentru titlul de jucătorul săptămânii în Europa League, alături de Diogo Jotta, Luciano Vietto și Daichi Kamada. Fanii au fost rugați să voteze câștigătorul într-un sondaj inițiat pe site-ul forului continental.

Cei de la Glasgow Rangers au răspuns deja cu un „tweet” memorabil – o replică din celebrul serial „Highlander (Nemuritorul)”: „There can be only one”.

1 comentariu

?????? 23-02-2020 - 09:42

@ Considerați și că Gheorghe Becali ar fi trebuit să le plătească unor jucători precum ,Man, Coman, Tănase, etc., cărora nu le-a permis să se transfere la alte cluburi având clauze de reziliere, cam aceleași salarii precum cele oferite de cluburile care le-au propus alte contracte sau să le renegocieze contactele, în varianta în care nu le-a permis transferurile însemnând că „le-a cam băgat mâna în buzunare” și le-a luat din banii ce le-au fost oferiți de cluburile care le-au propus contracte noi, ?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult