Acasa Sport-AutoSport Ilie Dumitrescu a preluat oficial Steaua

Ilie Dumitrescu a preluat oficial Steaua

scris de Ziua Veche
3 afisari

 Prospatul presedinte al FC Steaua, Helmuth Dukadam, l-a prezentat, intr-o conferinta de presa, pe noul antrenor din Ghencea, Ilie Dumitrescu.

 „Sunt emotionat, nici cand am semnat pentru Tottenham nu am avut asa asistenta.Domnul Piturca si-a dat demisia, a incercat un proiect sanatos, a fost antrenorul care a facut selectia, este unul dintre cei mai mare antrenori ai momentului, un tip care iubeste Steaua, un tip care a facut performante inimaginabile. Am o relatie speciala, dar in viata, in sport, spectacolul trebuie sa continue, fara Piturca, Hagi, Sarmes, Raducanu, Iordanescu viata a mers inainte si sunt convins ca indiferent de cine era aici activitatea trebuia sa continue la acest club”, a spus Ilie Dumitrescu.

„Mi-a parut rau cand si-a dat demisia Piturca, s-a incercat crearea unui proiect de viitor pentu acest club, tentativa cu domnul Iordanescu presedinte, eu ca general manager si Hagi antrenor. Ieri am primit un telefon de la domnul Becali si mi-a spus simplu si la obiect Hagi a fost optiunea unu, dar are un proiect de realizat la academia sa, a investit mult si nu a acceptat functia de antrenor la Steaua. Secunda urmatoare mi-a pus o intrebare directa si la obiect: «Iubesti Steaua, vrei sa ajuti Steaua, nu vii pentru Becali, vrei sa vii ca antrenor? Eu iti propun aceasta pozitie ca antrenor»”, a declarat Ilie Dumitrescu.

 Dumitrescu a subliniat ca nu a dorit sa accepte functia pana nu a discutat cu Gheorghe Hagi. „I-am spus ca trebuie sa merg la Constanta, am avut o discutie cu Hagi la telefon, am incercat sa-l convingem, trebuie sa vorbesc cu el, a fost colegul meu de camera la nationala, am cunoscut satisfactii impreuna si a trebuit sa merg la Constanta sa-l intreb daca vrea functia de antrenor. Am fost la Constanta, Hagi mi-a spus: «Am uitat ce s-a intampat in trecut, nu pot veni acum la Steaua cu siguranta in viitor, daca se va apela la serviciile mele, si eu voi termina, voi veni»” a continuat Ilie Dumitrescu.

 Apoi am avut o discutie cu Becali si i-am spus: «Nu vin pentru Gigi Becali la Steaua, vin pentru Steaua, pentru clubul care a fost a doua familie». La 30 de ani mi-am dorit sa ma retrag de la Steaua, nu puteam sa-mi inchei cariera decat la Steaua, nu vreau sa ma sensibileze pe nimeni, vreau sa spun ca e o emotie pe care o simt doar aici, a doua mea familie. I-am spus, vin sa ajut Steaua, nu voi semna un contract ca antrenor, nu vreau sa profit de aceasta situatie si sa cer bani, voi veni pe un contract simbolic pe un an de zile, am venit pentru Steaua, pentru tot ce inseamna culorile acestui club, vreau sa ajut Steaua, vreau ca inceputul de drum realizat de Piturca sa-l continui”, a adaugat Dumitrescu.

0 comentariu

f 29-08-2010 - 17:38

cred ca duhneau rau

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult