Acasa Sport-AutoSport Ilie Năstase o atacă pe Simona Halep

Ilie Năstase o atacă pe Simona Halep

scris de Șt. C
7 afisari

Ilie Năstase nu este de acord cu decizia luată de Simona Halep, care a anunțat că nu va participa la Fed Cup pentru a fi prezentă la turneul de la Stuttgart, programat în aceeași perioadă.
Ilie Nastase„N-aş vrea să comentez mai multe, dar nu e normal. Întrebaţi-o pe Halep de ce nu vrea să joace pentru România. Nu vreau să spun mai multe, dar să ne lămurească de ce se duce la Stuttgart şi nu joacă la Fed Cup.

Eu m-aş fi dus să evoluez pentru Cupa Davis, pentru ţara mea, ea merge la Stuttgart. Eu nici nu am auzit de Mitu. Nu ştiu ce vom face acolo pentru că nu cunosc cât de bună este echipa asta” – a spus Ilie Năstrase pentru ring.ro

După ce Simona Halep a anunțat că nu va merge în Canada, echipa de Fed Cup a României a mai primit o lovitură. Monica Niculescu va lipsi şi ea, din cauza unor probleme medicale la piciorul drept. Alina Tecșor, căpitanul nejucător al României, le va convoca pentru duelul împotriva Canadei pe Irina Begu, Alexandra Dulgheru, Raluca Olaru si Andreea Mitu, au declarat surse din anturajul naționalei pentru dolcesport.ro.

Echipa de Fed Cup a României va întâlni formaţia Canadei, în deplasare, în play-off-ul pentru Grupa Mondială, în perioada 18-19 aprilie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult