Acasa Sport-AutoSport Ilie Stan despre meciul Steaua-Twente

Ilie Stan despre meciul Steaua-Twente

scris de Șt. C
14 afisari

Steaua s-a pregătit foarte bine şi ştie cum să abordeze prima confruntate cu jucătorii Twente din şaisprezecimilor Europa League la fotbal, a spus antrenorul Ilie Stan, miercuri, într-o conferinţă de presă.

Ilie Stan despre meciul Steaua-Twente

”După toate problemele existente în ţara noastră în această iarnă, prin jocul nostru de joi vom face fericiţi foarte mulţi români. Echipa este bine pregătită şi doreşte un rezultat pozitiv chiar de la primul joc. Echipa olandeză are un atu, prin faptul că a jucat în campionat mai multe meciuri cu miză.

Nouă ne lipsesc aceste partide, dar nu vor fi probleme. Ştim că adversarul nostru este o echipă puternică, are o ofensivă bună, dar noi vrem ca în faţa a 50.000 de oameni să facem o figură frumoasă. Rezultatul acestei duble este foarte important pentru viitorul echipei şi pentru jocurile noastre din campionat”, a spus Ilie Stan.
Antrenorul steliştilor este convins că meciul nu se va amâna din cauza condiţiilor meteo din Capitală: ”Starea gazonului este destul de bună şi nu se pune problema amânării jocului aşa cum s-a vehiculat în presă. Cei de la UEFA au spus clar că nu se poate amâna meciul pentru că se dă tot programul peste cap”.
Ilie Stan şi-a reiterat dorinţa ca echipa să revină în Ghencea, unde dispune de toate condiţiile necesare, şi nu exclude prezenţa lui Mihăiţă Neşu la meciul retur: ”Eu şi jucătorii vrem să ne întoarcem în Ghencea, acolo avem toate condiţiile în care se pregăteşte o echipă mare. Desigur joi vom juca şi pentru Mihăiţă Neşu şi sperăm ca el să poată veni la meciul nostru din retur, din Olanda”.
Meciul va avea loc joi, de la ora 22,05, pe Arena Naţională din Capitală, în prima manşă a şaisprezecimilor de finală ale Europa League şi va fi urmărit de peste 50.000 de spectatori. Jocul va fi arbitrat de englezul Mark Clattenburg, ajutat de arbitrii asistenţi Darren Cann şi Jake Collin, arbitru de rezervă va fi Michael Oliver, în timp ce arbitri asistenţi adiţionali au fost desemnaţi Michael Jones şi Lee Mason, transmite Agerpres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult