Acasa Sport-AutoSport Imn “divin” pentru Steaua

Imn “divin” pentru Steaua

scris de Ziua Veche
7 afisari

.Steaua Bucuresti va avea un nou imn. Patronul echipei din Ghencea, Gigi Becali, s-a aratat incantat de compozitia lui Horia Moculescu pentru ca, undeva, in cele trei strofe si un refren, cate are imnul, se face referire la Dumnezeu.


Compozitorul a declarat pentru ziarul Click, ca finantatorul Stelei i-a spus ca “trebuie neaparat sa apara cuvantul Dumnezeu in versuri. I-am replicat ca un imn care trebuie preluat si cantat de toti suporterii e greu sa mai fie imn daca apare si Dumnezeu, i-am explicat ca locul Divinitatii nu e in versurile unui imn al unei formatii de fotbal. Mi-a spus asa: ”

 

Cantecul care va reprezenta culorile ros-albastre va fi ascultat pentru prima oara in Ghencea, pe 25 februarie, la partida din Europa League dintre Unirea Urziceni si Liverpool.

0 comentariu

Iacov 21-08-2010 - 16:34

Conform decretului patru sute, orice gaura cu par se fu.. .

Cel mai mult ma enerveaza mustaciosii, mai ales daca sunt si tuciurii. Vreau ca bravii soldati romani sa arate ca europenii, nu ca indienii sau pakistanezii.

zeitgeist 22-08-2010 - 16:56

Din ce gauri negre de creier de homo sapiens pot veni asemenea idei?Din tzaranismul,ignoranta crasa si rigiditatea mentalitatilor barbare ale unor oameni bolnavi psihic de dorinta de a controla alte fiinte umane,comic,tragic,trist…

Costinel Petrache 22-08-2010 - 20:24

Palpati, va rog, fara sa va apropiati(!), trecutul acestui impostor. Va speriati! Nefiind capabil sa se ocupe de problemele grave, importante ale institutiilor pe care le-a condus, impostorul s-a ocupat cu treburi de caporal. Atat il duce mintea!

cercetas 22-08-2010 - 21:36

pai stiu io un marinar ce promitea tzepe pe pe marginea bulevardelor…
si… ne-a tras tzeapa!
sau barba, cum vrei sa-i zici

Corbone 23-08-2010 - 08:20

Acest mic turnator, Marin, sugaci ai ciorapilor lui Base, s/a simtit bine pe vremea lui Ceasca. Si atunci in armata era interzis portul barbii. Ce mare kkt a facut? a copiat prevederile din carticica rosie numita Regulament de dinainte de 89′ si le/a pus din nou pe tapet. Oricum cei din Afganistan nu au de suferit, ca si inainte CI/stii puteau de se poarte cum voiau doar ca sa reuseasca sa mulga informatii de peste tot.

CIA & KGB 23-08-2010 - 11:17

Atentie, „acest mic turnator”, cum il percepeti voi pe plaiurile voastre carpato-danubiano-pontice, este, de fapt, un MARE TURNATOR. Din asta a trait toata viata, lepra, din turnatorii si delatiuni, naufragiatorul Armatei voastre, un impostor notoriu…

Stewe 23-08-2010 - 18:08

Se vorbeste ca Ministru a facut un contract pt ultima generatie de aparate de ras fara pilot, tanchist sau ARTILERIST. Parul il ia o firma din Pakistan care apoi il expediaza in Israel pt fabr, bombelor artizanat pe baza de pene de gasca. Unii generali activi si-au donat partial sau integral barba in interesul natiei…romane, pakistaneze sau saudite e secret.

Stewe 23-08-2010 - 18:13

Alte armate cred ca daca avem amiral avem si portavione, submarine..cand noi avem doar yahturi si..geamanduri. In Grecia era un meci de fotbal si grecul era curios sa vada nu a mai vazut un general sa antreneze la fotbal. I-am spus ca asa-i zic lui Iordanescu-general-sa faca misto de el…A ras! Si ceilalti romani!

RODU AURELIAN 24-08-2010 - 19:58

Suntem luati la bani marunti,in loc sa ni se aplice si noua niste masuri de intarire,ca tare, ne-ar prinde bine.

hatru 29-08-2010 - 01:22

Nu se pomeneste nimic de parul pubian.Flocii(masculini ori de dame) n-ar trebui oare supusi unor reguli?DE ce aceasta nepasare asupra unor aspecte majore?

dan dan 31-08-2010 - 18:43

crede ca daca soldatii e barberiti lupta mai bine? cu sau fara barba tot o armata de 2 lei avem. mai bine cu barba si cu sange in p@#$ decat cu fata fina ca niste femei. FEMEILOR! :))

Dana 31-08-2010 - 19:27

barba podoaba barbateasca, numai ca sub aceasta podoaba se pot ascunde teroristi. N-ai vazut in Texas ?

In plus, dauna la sarutat.

1 2

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult