Acasa Sport-AutoSport În ce condiţii au semnat Săpunaru și Daniel Niculae cu Rapid

În ce condiţii au semnat Săpunaru și Daniel Niculae cu Rapid

scris de M. BÂTCĂ
122 Afisari

Foștii internaționali Cristian Săpunaru și Daniel Niculae au semnat contractele cu FC Rapid București, a anunțat clubul de fotbal pe pagina sa oficială de Facebook.
Patronul Rapidului, Valerii Moraru, a fost surprins sa afle ca Daniel Niculae si Cristi Sapunaru au semnat contracte in alb.

În ce condiţii au semnat Săpunaru și Daniel Niculae cu Rapid

În ce condiţii au semnat Săpunaru și Daniel Niculae cu Rapid

„Eu as numi-o arta negocierilor. Pana la urma a castigat Rapidul. Acum am aflat ca au semnat contractele in alb. Pana la urma, s-au rezolvat toate si nu cred ca mai e o tema de discutie.”

„Cred ca fiecare patron, actionar, isi dorea asa jucatori ca Sapunaru si Daniel Niculae. Au fost niste negocieri, fiecare parte isi apara interesul, e si normal. Aveam un plan de rezerva daca nu semnau, intotdeauna avem un plan de rezerva. Ma bucura faptul ca am reusit, iar asta este cel mai important”, a declarat Moraru la DigiSport.

Sapunaru si Daniel Niculae au semnat contracte in alb cu Rapid si vor imbraca din nou tricoul visiniu cel putin pana la finalul acestui sezon.

„Noi n-am vrut si nu vrem altceva decit sa fim respectati. Am semnat in alb contractul. Conducerea clubului va decide in privinta salariilor. Nu ne-a interesat suma, ei trebuie sa scrie. Am semnat pina in vara.”

„Situatia este grea si ne gindim sa realizam imposibilul, sa ne salvam de la retrogradare. Daca nu semnam cu Rapid m-as fi retras! Nu vreau sa joc la alta echipa din Romania”, a declarat Daniel Niculae la DigiSport.

Cei doi se vor alătura, marți, echipei antrenate de Cristian Pustai, în cantonamentul din Antalya, în care giuleștenii au plecat luni.

Săpunaru (30 ani) revine în Liga I după ce a jucat la Real Zaragoza și Elche. El a mai jucat la Rapid în două rânduri, în perioada 2006-2008, și în 2010, sub formă de împrumut de la FC Porto. Săpunaru și-a început cariera la FC Național, ca atacant, și a mai evoluat la Callatis Mangalia.

Daniel Niculae (32 ani), produs sută la sută al clubului din Grant, a jucat la Rapid până în 2006, când s-a transferat la Auxerre. Apoi a mai jucat la Monaco, Nancy și Kuban Krasnodar. A revenit la Rapid la începutul anului 2014, punând umărul la promovarea în Liga I.

Rapid a plecat cu un lot de 19 jucători în acest stagiu de pregătire, portarii Bornescu, Drăghia și Buchta, fundașii Sapina, Nicolae Vasile, Cmovs, Josl, Joan Oriol, mijlocașii Rui Miguel, Kikas, Al. Dan, Joao Coimbra, Cerlincă, Gecov, Edu Oriol și atacanții Pancu, M. Martin, Meulens, Benson.

”Lanterna roșie” a Ligii I va disputa patru partide de verificare, pe 4 februarie cu Lokomotiv Tbilisi (Georgia), pe 7 februarie cu Debreceni VSC (Ungaria), în data de 10 februarie cu FC Dila Gori (Georgia), iar pe 12 februarie cu Volîn Luțk (Ucraina), echipa românilor Eric Bicfalvi și Florentin Matei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS