Acasa Sport-AutoSport În ce stare se află Dănuţ Lupu

În ce stare se află Dănuţ Lupu

scris de D.P.
13 afisari

Fostul fotbalist Dănuț Lupu, în vârstă de 48 de ani, a suferit în urmă cu două zile un preinfarct miocardic, iar în prezent se află în comă profundă la un spital din București.

danut lupuDănuţ Lupu este internat, cu dublă pneumonie, în acest moment la Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş”.

Cătălin Apostolescu, medic primar în cadrul secţiei de terapie intensivă de la Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş”, a declarat pentru Mediafax: „(Dănuţ Lupu-n.red.) este într-o stare gravă. Este internat la secţia de terapie intensivă. Dacă domnul Lupu sau membrii familiei lui vor dori să facă public diagnosticul, sunt liberi să o facă. A fost adus în spital sâmbătă seara. Nu mă pot pronunţa asupra prognosticului, pentru că este sub tratament. Pacientul este conştient în acest moment.”

În vârstă de 48 de ani, Lupu s-a retras din activitate în 2001, după ce, de-a lungul carierei, a jucat pentru Dinamo Bucureşti, Panathinaikos (Grecia), Korinthos (Grecia), OFI Creta (Grecia), Rapid Bucureşti, Brescia (Italia) şi Tzafririm Holon (Israel), câştigând cinci trofee.

La echipa naţională, Dănuţ Lupu a strâns 14 prezenţe, între 1989 şi 1998 şi a făcut parte din lotul României la Campionatul Mondial din 1990, disputat în Italia.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult